Quantcast
Dior

Ο Jonathan Saunders δεν θα ενταχθεί στο δυναμικό του οίκου Dior

Μετά την είδηση πως ο Jonathan Saunders αφήνει την επώνυμη ετικέτα του τον περασμένο Δεκέμβριο και ένα διαγραμμένο άρθρο από το Elle της Γαλλίας τον Μάρτιο που ανακοίνωνε πως ο ίδιος θα αποτελέσει τον διάδοχο του Raf Simons στον οίκο του Dior, τώρα ανέκυψαν φήμες πως ο Σκωτσέζος σχεδιαστής πρόκειται να εργαστεί για λογαριασμό της Diane Von Furstenberg. Το “Business of Fashion” ανακοίνωσε πως ο Saunders θα μπει στην δημοφιλή ετικέτα των γυναικείων ρούχων της Diane Von Furstenberg στη θέση του Chief Creative Officer και μάλιστα άμεσα, ενώ θα είναι υπεύθυνος για τη συνολική δημιουργική κατεύθυνση της μάρκας DVF, γνωστή για το χαρακτηριστικό “wrap” φόρεμά της.

Η συγκεκριμένη είδηση, αφήνει τη αντίστοιχη θέση στον οίκο Dior ακόμη κενή, μετρώντας έξι μήνες μετά την αποχώρηση του Raf Simons. Το “Business of Fashion” σημειώνει, επίσης, πως ήταν δύσκολο να βρεθεί κάποιος που να πληρεί τις προϋποθέσεις για τη θέση λόγω των αυστηρών περιοριστικών κανόνων της Dior σχετικά με τον δημιουργικό έλεγχο, σε σύγκριση με άλλες μάρκες υψηλής μόδας όπως η Saint Laurent ή η Gucci.

Πιθανά ονόματα για την πρώτη θέση στον οίκο Dior ήταν επίσης και αυτά του Alber Elbaz, ο οποίος άφησε το πόστο του στον Lanvin το περασμένο φθινόπωρο και ο Hedi Slimane, ο οποίος άφησε τον οίκο Saint Laurent τον Απρίλιο.

 

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR