Quantcast

Hermès FW 2023: Εκλεπτυσμένη κομψότητα και άψογη δεξιοτεχνία

O εμβληματικός γαλλικός οίκος Hermès επενδύει στη διαχρονικότητα.

Το 1940, οι New York Times έγραψαν, “Ο οίκος Hermès είναι ίσως το μόνο μέρος στον κόσμο στο οποίο το κάθε τι είναι καλόγουστο”, κάτι που δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα.

Ο ιδρυτής, Thierry Hermès, αρχικά ειδικεύτηκε στη δημιουργία υψηλής ποιότητας premium δερμάτινων αξεσουάρ για ιππασία.

Το 2014, η Γαλλίδα Nadège Vanhee-Cybulski ανέλαβε το ρόλο της δημιουργικής διευθύντριας, η οποία συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία και συναίσθημα στα σχέδιά της.

Η πιο πρόσφατη συλλογή της Hermès αφιερώνεται στον αείμνηστο ιδρυτή του οίκου με δημιουργίες εμπνευσμένες από την ιππασία. Το show έλαβε χώρα σε έναν χώρο όπου μονοπωλούσαν τα χρώματα της ερήμου. Από τα καπέλα μέχρι τα καπιτονέ παλτό, τα σχέδια της Cybulski επικαλούνται την πρόθεση του οίκου να κατασκευάζει συνεχώς κομμάτια που είναι ταυτόχρονα μοντέρνα και διαχρονικά.

“Κάθε εποχή, το λεξιλόγιο των σχημάτων, η παλέτα των χρωμάτων και οι συνδυασμοί των υλικών εμπλουτίζονται και ανανεώνονται” σύμφωνα με τις αξίες του οίκου όπως έχουν διατυπωθεί. Για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023, η μάρκα φαίνεται να επικεντρώνεται στην άνεση.

Οι μονόχρωμες εμφανίσεις έκλεψαν την παράσταση. Με προσοχή στην υφή, η ουδέτερη -με guest απόχρωση το κόκκινο- χρωματική παλέτα αντιπροσωπεύει την κομψότητα – συνώνυμο του οίκου.

Ψηλές, κομψές μπότες, όμορφα φτιαγμένα πουλόβερ, φορέματα με εξαιρετικές σιλουέτες και εντυπωσιακά πανωφόρια συνέθεσαν μια άψογη συλλογή και συνάμα ένα εντυπωσιακό show.

Hermès fall winter 2023 Hermès fall winter 2023 Hermès fall winter 2023 Hermès fall winter 2023 Hermès fall winter 2023 Hermès fall winter 2023 Hermès fall winter 2023 Hermès fall winter 2023 Hermès fall winter 2023

Source | L’ OFFICIEL USA

More Stories
GB 2 WEB
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
DIDÉE.GR