Quantcast
opi x didee.gr1

To ιδιαίτερο ταμπεραμέντο του “Don’t Bossa Nova Me Around” της OPI

Η bossa nova είναι δημοφιλές μουσικό είδος που αναπτύχθηκε στη Βραζιλία στις αρχές της δεκαετίας του ‘40, όμως κυριολεκτικά στα πορτογαλικά σημαίνει “νέος ρυθμός”, σαν το πρωτοποριακό, νέο ροζ και γκρι κρεμώδες βερνίκι της σειράς OPI Classics “Don’t Bossa Nova Me Around” που κουβαλά όλη την επαναστατικότητα και το ταμπεραμέντο του ρυθμού που τρέχει στο αίμα του βραζιλιάνικου λαού.

Ο φωτογράφος Πάνος Γεωργίου φωτογραφίζει την Αθηνά  Μουρκούση σαν μία φλογερή, αισθαντική ύπαρξη, ενώ η άκρως εκλεπτυσμένη απόχρωση του “Don’t Bossa Nova Me Around” της Opi προσδίδει στις άκρες των δαχτύλων της έναν λυρισμό κάνοντάς τα τους πρωταγωνιστές της εικόνας της. Τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει από το να το επιλέξει.

Εμπνευσμένο από το πάθος και την υπόκωφη ένταση του βραζιλιάνικου χορού, αυτό το βερνίκι μπορεί να γίνει η κατάλληλη προσθήκη σε ένα flamboyant σύνολο με έντονα χρώματα και όγκους και να ισορροπήσει, με την διακριτική του υπόσταση, ένα dramatic hair style που παραπέμπει στην ανεμελιά της άνοιξης.

opi x didee.gr2

Τα OPI Classics είναι μια συλλογή από κορυφαία OPI Lacquers που επαναπροσδιορίζουν το χρώμα καλύπτοντας όλο το χρωματικό φάσμα. Εξελίσσονται διαρκώς έτσι ώστε να διασφαλίζουν ότι όλες οι αποχρώσεις είναι πάντα διαθέσιμες. Γνωστά για την καινοτόμα φόρμουλά τους, τα μοντέρνα χρώματα και τα εμβληματικά ονόματα, τα βερνίκια νυχιών της OPI είναι πλούσια, ανθεκτικά και μακράς διαρκείας, προσφέροντας μια προσιτή πολυτέλεια στις γυναίκες που θα τα επιλέξουν.

Η OPI φέτος γιορτάζει 40 χρόνια γεμάτα χρώμα, 40 χρόνια μας εμπνέει να εκφραζόμαστε, να αγκαλιάζουμε κάθε κομμάτι της προσωπικότητάς μας και να γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

@opi_greece

#OPI40YEARSOFCOLOR
#OPIICONS

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR