Quantcast

Το Moxy Chelsea Hotel στο Μανχάταν και η θέα στο Empire State Building

Τοποθετημένο στην Flower District του Μανχάταν, το Moxy Chelsea Hotel αντλεί την έμπνευση σχεδιασμού του από τον περιβάλλοντα χώρο. Από την αρχή κιόλας, γίνονται εμφανείς οι αναφορές στο floral στοιχείο, αφού η είσοδος στο ξενοδοχείο γίνεται μέσω του καταστήματος λουλουδιών Putnam & Putnam.

Αρώματα από βότανα και πολύχρωμα λουλούδια, τοίχοι καλυμμένοι με φυτά και έργα τέχνης εμπνευσμένα από τον Κήπο της Εδέμ συμπληρώνουν ένας άκρως ανοιξιάτικο σκηνικό. Όσο για τους χώρους του lobby, του εστιατορίου, του bar και του rooftop, τα έπιπλα έχουν επενδυθεί από floral υφάσματα, διατηρώντας την ίδια διάθεση.

Το Moxy διαθέτει 35 ορόφους και 349 ευρύχωρα δωμάτια, ενώ οι χώροι του έχουν αρκετό φως και μια πρακτική, αλλά ταυτόχρονα άκρως κομψή επίπλωση. Τα δωμάτια παρέχουν επίσης όμορφες απόψεις στον ορίζοντα της ευρύτερης περιοχής. Για τους πιο premium επισκέπτες, το Moxy Chelsea διαθέτει μια σουίτα έκτασης 102 τ.μ. με χώρο για χαλάρωση, κουζίνα, bar και δύο ορόφους για να απολαύσει κανείς το κτίριο Empire State αφ’ υψηλού.

Source Uncrate
Photos: Moxy Hotels

More Stories
GB 2 WEB
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
DIDÉE.GR