Quantcast
14883572 v3

MA CHÉRIE x Vyrao

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο της Vyrao!

Τα MA CHÉRIE Wellness Concept Stores, με δέσμευση να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και πολυδιάστατη εμπειρία ευεξίας, προσθέτουν στη συλλογή τους τα μοναδικά αρώματα της Vyrao, ένα wellness brand που συνδυάζει την τέχνη της αρωματοποιίας με τη δύναμη της ενεργειακής θεραπείας.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία της στον χώρο της μόδας, η Yasmin Sewell κατάφερε να μεταφέρει το πάθος της για την ευεξία στον κόσμο των αρωμάτων με την ίδρυση του brand το 2021. Έτσι γεννήθηκε η Vyrao, η οποία επαναπροσδιορίζει την κλασσική έννοια της αρωματοποιίας. Υποστηριζόμενη από την προηγμένη νευροεπιστημονική έρευνα, σχεδιάζει μυρωδιές με συστατικά προσεκτικά επιλεγμένα για την ικανότητά τους να ενεργοποιούν συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου και να αφυπνίζουν βαθύτερα συναισθήματα. Κάθε άρωμα συνοδεύεται από τον δικό του ενεργειακά φορτισμένο κρύσταλλο διαμαντιού Herkimer που ξυπνά το αντίστοιχο ενεργειακό πεδίο καθιστώντας το άρωμα ένα ισχυρό εργαλείο για την πνευματική και συναισθηματική ευεξία.

download (6)
Η ιδρύτρια της Vyrao Yasmin Sewell.

 

download
Free 00

To brand έκανε ντεμπούτο στο Selfridges του Λονδίνου και το Saks της Νέας Υόρκης, ενώ είναι τοποθετημένο σε πολύ επιλεγμένα σημεία παγκοσμίως, ανάμεσά τους και τα καταστήματα MA CHÉRIE. Εκεί θα ανακαλύψετε τη διαθέσιμη συλλογή της Vyrao που περιλαμβάνει 5 vegan, cruelty free, unisex αρώματα:

Το Georgette είναι ένα πλούσιο και μεθυστικό άρωμα με τούρκικο ρόδο, πιπεράτο και έντονο. Προωθεί την αγάπη για τον εαυτό μας και την ενίσχυση
της εσωτερικής δύναμης. Έχει μια γλυκιάκαι ζεστή αίσθηση που αποπνέει τρυφερότητα και ζεστασιά.

Το I Am Verdant είναι ένα άρωμα εμπνευσμένο από την αλλαγή και τη μεταμόρφωση με νότες από περγαμόντο, κυκλάμινο, θυμίαμα, ίριδα και
άνθος πορτοκαλιού. Έχει έναν πράσινο και αναζωογονητικό χαρακτήρα που προωθεί την ανανέωση και την κάθαρση.

Το The Sixth είναι ένα άρωμα που προωθεί τη διαίσθηση και την ενσυνειδητότητα με νότες από κυπαρίσσι και πατσουλί. Έχει έναν φρέσκο και περίπλοκο χαρακτήρα και συνδυάζει φρέσκες και ξυλώδη με πικάντικες νότες. Κέρδισε το βραβείο Best Independent Fragrance στα ετήσια βραβεία ομορφιάς του περιοδικού Red το 2022.

download (3)
Sun Ræ
download (5)
The Sixth
download (1)
Georgette
download (4)
I Am Verdant

Το Sun Ræ είναι ένα χαρούμενο και φωτεινό άρωμα με νότες από κουρκουμά, περγαμόντο και τζίντζερ. Είναι σχεδιασμένο για να προκαλεί συναισθήματα ευτυχίας και ζωντάνιας και να προσφέρει μια ζωηρή αίσθηση γεμάτη ενέργεια. Το Sun Rae κέρδισε το βραβείο Best Independent Fragrance στα Fragrance Foundation UK Awards το 2024.

Το Free 00 εκφράζει την απελευθέρωση και τον αισθησιασμό με νότες από λεμόνι Σικελίας, γιασεμί Αιγύπτου, εσπεριδοειδή, σανταλόξυλο και
νούφαρο. Είναι φρέσκο και ελαφρύ, με καλοκαιρινή διάθεση αφού αποπνέει μια αίσθηση ελευθερίας και χαράς.

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο της Vyrao και βιώστε μια μοναδική εμπειρία ευεξίας στα MA CHÉRIE Wellness Concept Stores!


Ανακαλύψτε τα MA CHÉRIE:

Κολωνάκι (Π. Ιωακείμ 5) · Κηφισιά (Κυριαζή 36Α) · Γλυφάδα (Κύπρου 51) ·
Ψυχικό (Λυκούργου 2) · Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α 15123 Μαρούσι) ·
Astir Beach (Astir Beach, Απόλλωνος 40)

MA CHÉRIE SKIN (Ηροδότου 27, Κολωνάκι)

DIDÉE.GR