Quantcast
RIMOWA Original Bag Campaign 16x9 LW 1

Το νέο κεφάλαιο της RIMOWA με την κυκλοφορία της Original Bag

Η RIMOWA παρουσιάζει την πρώτη της τσάντα από αλουμίνιο.  

Με σχεδιασμό βασισμένο τόσο στην κληρονομιά των εμβληματικών βαλιτσών όσο και στη διαχρονική σχεδιαστική γλώσσα, η RIMOWA Original Bag διαθέτει στοιχεία από τη ομώνυμη συλλογή του γερμανικού brand και αποτελεί μια κομψή και συνάμα λειτουργική, unisex τσάντα.

Εστιάζοντας στην καθημερινή χρήση, η Original Bag είναι κατασκευασμένη από ελαφρύ αλουμίνιο, επιδεικνύοντας ένα ανθεκτικό εξωτερικό με εμβληματικές αυλακώσεις και στρογγυλεμένες άκρες για μια premium εμφάνιση που θυμίζει τα κλασικά στυλ αποσκευών της μάρκας. Μια δερμάτινη λαβή ενισχυμένη με πλαίσιο αλουμινίου αναδεικνύει τη λεπτομέρεια στον σχεδιασμό.  Επιπλέον κατά τον σχεδιασμό δόθηκε έμφαση στην ευκολία στη μεταφορά, με έναν αφαιρούμενο και ρυθμιζόμενο ιμάντα να παρέχει τη δυνατότητα μετατροπής της τσάντας ως χιαστί ή ώμου.

Ο άρτος και σχολαστικός σχεδιασμός μεταφέρεται και στο εσωτερικό της τσάντας, το οποίο είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ιταλικό δέρμα και εξοπλισμένο με ευρύχωρες θήκες με φερμουάρ και υποδοχές.

Η συμπαγής, έξυπνη δομή της τσάντας την καθιστά κατάλληλη από το πρωί έως το βράδυ, συμπληρώνοντας τόσο casual όσο και επίσημες εμφανίσεις.

“Οραματιζόμαστε αυτή την τσάντα να γίνει ένας απαραίτητος σύντροφος. Η υλοποίηση αυτού του οράματος ήταν μια φιλόδοξη πρόκληση και είμαστε ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα: μια ευέλικτη τσάντα που αποτελεί την επιτομή της ανατρεπτικής καινοτομίας και της σχολαστικής χειροτεχνίας για την οποία είναι γνωστή η RIMOWA”, λέει ο Hugues Bonnet-Masimbert, Διευθύνων Σύμβουλος της RIMOWA.

Διαθέσιμη σε Μαύρο και Ασημί, η Original Bag συνδυάζει στυλ και λειτουργικότητα διατηρώντας παράλληλα αισθητικά στοιχεία συνώνυμα με τη RIMOWA.

Μια τσάντα με κλασική εμφάνιση η οποία αποτίει φόρο τιμής στις εύχρηστες αποσκευές του brand και την οπτική ταυτότητα, παρέχοντας στους λάτρεις της μόδας μια σύγχρονη τσάντα για όλες τις περιστάσεις.

Στην καμπάνια συμμετέχουν το μοντέλο Liu Wen, ο ράπερ Central Cee, ο fashion editor και δημιουργικός διευθυντής της Off-White Ib Kamara και η φωτογράφος Larissa Hofmann.

https hypebeast.com image 2024 09 03 rimowa unveils the original bag in silver and black colorways 3 (1) https hypebeast.com image 2024 09 03 rimowa unveils the original bag in silver and black colorways 1 (1) https hypebeast.com image 2024 09 03 rimowa unveils the original bag in silver and black colorways 2 (1)

Η τσάντα είναι διαθέσιμη τόσο στα καταστήματα RIMOWA όσο και στον ιστότοπο του brand.

Source | Hypebeast

More Stories
14883572 v3
MA CHÉRIE x Vyrao
DIDÉE.GR