Quantcast
Mulberry RejinaPyo PressCrops NoLogo 4 1

Mulberry x Rejina Pyo

Η γεννημένη στην Κορέα σχεδιάστρια Rejina Pyo προσεγγίστηκε από την βρετανική Mulberry, δημιουργώντας μια πολυτελή φθινοπωρινή συλλογή-ωδή στη γυναίκα.

“Οι γυναίκες φέρουν μια βαθιά, προσωπική προοπτική στο σχεδιασμό που αντηχεί με την πραγματική ζωή. Αν και η βιομηχανία της μόδας κυριαρχείται εδώ και καιρό από ανδρικές φωνές, τα ρούχα που φοράμε ως σύγχρονες γυναίκες συνδέονται στενά με τις διαθέσεις, τις εμπειρίες και την προσωπικότητά μας”, σχολιάζει η Pyo, ενώ συνεχίζει: “Για μένα, ο σχεδιασμός ήταν πάντα η δημιουργία κομματιών που εγώ και οι γυναίκες γύρω μου θέλουμε να φορέσουμε, εμπνευσμένα από τις δικές μας ιστορίες. Αφού απέκτησα το δεύτερο παιδί μου, αφοσιώθηκα ακόμη περισσότερο στο να εξερευνήσω τι σημαίνει να είσαι εργαζόμενη γυναίκα σήμερα, εξισορροπώντας τους ρόλους ως μητέρα, κόρη, γυναίκα και επαγγελματίας. Οι γυναίκες αξίζουν να αισθάνονται σίγουρες, άνετες και δυνατές σε ό,τι φοράνε και ποιος είναι καλύτερος να δημιουργήσει αυτή την εμπειρία από εκείνες που τη ζουν καθημερινά;”

Η limited edition συλλογή αποτελείται από 15 κομμάτια (τσάντες, κοσμήματα και ρούχα)με “back-to-school” διάθεση, σε μια απολαυστική γήινη παλέτα του καφέ, του χακί και του γκρι.

“Σκέφτηκα τη γυναίκα για την οποία δημιουργήσαμε αυτά τα κομμάτια. Μια γυναίκα που εκτιμά την ποιότητα και τη διαχρονικότητα, την ήσυχη αλλά -με διάρκεια- ομορφιά. Διακριτική αλλά με αυτοπεποίθηση. “, αναφέρει η σχεδιάστρια.

Το ένστικτο της Pyo δεν έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής και η συνεργασία της με τη Mulberry αποδεικνύει ότι παραμένει σταθερά στον παλμό της μόδας. Η συλλογή είναι εμποτισμένη με τη φιλοσοφία “your fashion basics but better” στην οποία παραμένει σταθερή σε όλη την καριέρα της : από το μεταπτυχιακό της στο Central Saint Martins το 2011 και την κυκλοφορία του ομώνυμου brand της το 2013, μέχρι τα Βρετανικά Βραβεία Μόδας το 2019 και τη συνεργασία με το high street brand & Other Stories το 2021. Η ίδια σχολιάζει σχετικά: “Όταν πρωτοκυκλοφόρησα το brand μου, υπήρχαν στιγμές που κατέληγα να κάνω ό,τι μου είχαν προτείνει οι άλλοι, ακόμα και όταν το ένστικτό μου μου έλεγε το αντίθετο. Γρήγορα κατάλαβα ότι αυτό δεν λειτουργεί, οπότε έκανα ένα βήμα πίσω και άρχισα να φιλτράρω τις συμβουλές, ακούγοντας και προσπαθώντας να μάθω από αυτές, αλλά όχι απαραίτητα να τις ακολουθώ. Το να ακολουθήσω το δικό μου ένστικτο ήταν η αρχή της επιτυχίας”.

Mulberry RejinaPyo PressCrops NoLogo 8 mmNEW PROD Mulberry RejinaPyo PressCrops NoLogo 12 Mulberry RejinaPyo PressCrops NoLogo 13 Mulberry RejinaPyo PressCrops NoLogo 17 nNEW PRODMulberry RejinaPyo

Η συλλογή Mulberry X Rejina Pyo είναι διαθέσιμη στο mulberry.com από τις 4 Σεπτεμβρίου.

Source| VOGUE UK

More Stories
porsche design tower bangkok residential dezeen 2364 col 3 1704x959 (1)
Porsche Design: Δημιουργώντας ένα εμβληματικό ορόσημο στον ορίζοντα της Μπανγκόκ
DIDÉE.GR