Quantcast
RIMOWA Essential Mint Papaya Campaign Stills HR 4x5 3 1600x1000 (1)

Rimowa Essential / Summer ’24

Η Rimowa καλωσορίζει το καλοκαίρι με μια candy-coloured συλλογή στις αποχρώσεις της μέντας και της παπάγιας.

Από τα λιβάδια της Τοσκάνης μέχρι την έρημο Mojave στην Καλιφόρνια, η σειρά Essential έχει συχνά μιμηθεί τη γοητεία τροπικών προορισμών. Η φετινή συλλογή, η οποία περιλαμβάνει τη βασική σειρά βαλιτσών του πολυτελούς brand καθώς και αξεσουάρ ταξιδιού, σε παστέλ χρωματισμούς του ανοιχτού ντελικάτου πράσινου και του λαμπερού ροδακινί δεν αποτελεί εξαίρεση, παραπέμποντας σε τροπικές γεύσεις (μέντα, παπάγια) και μαγευτικά τοπία όπως οι γαλάζιες παραλίες του Σαν Φρανσίσκο και τα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα στο Μαϊάμι.

Επιπλέον, ολοκαίνουργια αυτοκόλλητα, γούρια αποσκευών και πρόσθετα αξεσουάρ (π.χ. τροχοί, ιμάντες, λαβές κ.λπ.) στα δύο βασικά χρώματα της συλλογής μπορούν να τοποθετηθούν για μια πιο personalized εκδοχή.

Η Rimowa είναι γνωστή για τη δημιουργία αποσκευών που αντέχουν στο χρόνο και τις καταπονήσεις, χάρη στην καινοτόμο χρήση υλικών, όπως αλουμίνιο και πολυανθρακικό (PC- πολυμερές με υψηλή σκληρότητα και αντοχή στην κρούση και στις εναλλαγές της θερμοκρασίας) ενώ προσφέρει εγγύηση εφ’ όρου ζωής.senatus IWHEDb senatus AD0Yv2 senatus V3jpR4 senatus wNd4Hz senatus irBO5f senatus f0XTGy senatus RLd1VE senatus 8TAaFz senatus d4nRux senatus c6hrZj

Source | Mojeh

More Stories
PALERMO GALIANTRA 09
PUMA PALERMO: Το εντυπωσιακό event στην Αθήνα για το νέο sneaker
DIDÉE.GR