Quantcast
Collection GoldReflections Post CP

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή της ΚΙΚΟ ΜILANO εμπνέεται από το ηλιοβασίλεμα των Ιταλικών ακτών

H KIKO MILANO με τη νέα συλλογή Golden Reflection, λούζει τα φετινά καλοκαιρινά beauty looks με το χρυσαφί φως του ήλιου.


Ο ήλιος αρχίζει να κατεβαίνει, πιστός στο ραντεβού του με τη γραμμή του ορίζοντα που γίνεται ένα με τη θάλασσα, τόσο ώστε να μην ξεχωρίζεις πού ξεκινά και πού τελειώνει ο υδάτινος κόσμος, εκεί στα Νησιά του Αιόλου, στο Τυρρηνικό πέλαγος. Για αυτή τη συνάντηση που συμβαίνει κάθε μέρα, αλλά δεν είναι ποτέ ίδια, μεστώνει το χρώμα του, γίνεται χρυσαφένιος και καθώς πορεύεται, μοιάζει σα να πασπαλίζει με χρυσόσκονη κάθε κύμα, κάθε ρυτίδα της θάλασσας. Κάνει την άμμο που σε λίγο θα γίνει ξανά δροσερή, ροζ χρυσή, τις πλούσιες μπουκαμβίλιες να μοιάζουν βγαλμένες σαν από όνειρο και απογειώνει την Μπαρόκ αρχιτεκτονική λούζοντάς τη με ένα γυαλιστερό μπρούντζινο καφέ, φυλακίζοντας την ομορφιά της σαν σε καρτ ποστάλ. 

Είναι η golden hour στο ιταλικό τοπίο και η έμπνευση πίσω από τη συλλογή Gold Reflections, μια premium και λαμπερή καλοκαιρινή συλλογή, εμπνευσμένη από το γεμάτο ενέργεια και ομορφιά φως του ήλιου των ιταλικών ακτών της KIKO MILANO, του Νο1 Make Up Brand της Ιταλίας, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα, τη Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία αποκλειστικά από τον Όμιλο Φάις. Μια σειρά που έχει δημιουργηθεί για να μεταφέρει το πνεύμα του ιταλικού καλοκαιριού, όπου οι ηλιαχτίδες αντανακλούν πάνω σε πανέμορφους φυσικούς θησαυρούς αναδεικνύοντας την ομορφιά τους και να φέρει το σαγηνευτικό και αβίαστο ταμπεραμέντο της ιταλικής ομορφιάς σε κάθε επιδερμίδα. 

Collection GoldReflections Post BV

Το καλοκαίρι η φυσική ομορφιά αποθεώνεται και η συλλογή Gold Reflections ανταποκρίνεται ακριβώς σε αυτή την ανάγκη με μία σειρά από υψηλής απόδοσης προϊόντα με καινοτόμες φόρμουλες και υφές που αναδεικνύουν την έμφυτη λάμψη της κάθε επιδερμίδας, χωρίς να τη βαραίνουν και αναδεικνύοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε beauty lover προσφέροντας μια φυσική φωτεινότητα. Η παλέτα αποχρώσεων εμπνέεται από το χρυσαφένιο χρώμα ενός ηλιοβασιλέματος και τις αποχρώσεις που αυτό χαρίζει στο καλοκαιρινό τοπίο του ιταλικού νότου. Το χρώμα του μπρούτζου και του χαλκού, το ατόφιο χρυσό, το μεθυστικό πορτοκαλί, τη γοητευτική τερακότα, μεταξύ άλλων.  

GOLD REFLECTIONS IMAGE GOLD REFLECTIONS IMAGE

Ένα καλοκαίρι με τη συλλογή Gold Reflections σημαίνει beauty looks λουσμένα στο φως. Μια επάλειψη με το Hydra Gleam Lip Balm με νιφάδες χρυσού για ενυδάτωση και μια νότα μαργαριταρένιας λάμψης στους ώμους και το ντεκολτέ χάρη στο Gleaming Face & Body Fluid, εμπλουτισμένο με άρωμα λουλουδιών, είναι αρκετά για προσφέρουν μία λαμπερή και πολυτελή αίσθηση όμοια με αυτή που νιώθεις όταν σε αγγίζει το φως του ήλιου. Μία γιορτή του natural beauty look. 

GOLD REFLECTIONS IMAGE

Στο πρόσωπο η ιδανική βάση, γεμάτη φως, βρίσκεται στη Flawless Mirage Luminous Face Base της συλλογής Gold Reflections, για ενυδάτωση που συνδυάζει την ευελιξία ενός primer με τη λάμψη ενός highlighter. Κάνει blur, λειαίνει και φωτίζει την επιδερμίδα με μια ανεπιτήδευτη, σχεδόν μηδενική αίσθηση. Προσφέροντας μια κάλυψη ιδανική για να αμβλύνει τις ρυτίδες και να καλύπτει τις ατέλειες, είναι η κατάλληλη  επιλογή για ένα άψογο, φωτεινό φινίρισμα. 

Για όποια επιθυμεί επιπλέον κάλυψη, αλλά και μία ελαφριά, φωτεινή αίσθηση το  Summerproof Powder Foundation SPF50, για ματ φινίρισμα με SPF 50,  εμπλουτισμένο με λάδι καρύδας και διακριτικό άρωμα πορτοκαλιού, προσφέρει άμεσα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, ενώ είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα. Εφαρμόζεται ιδανικά με το πινέλο Duo Face Brush για κάλυψη σε κάθε πιθανό σημείο και «κλείδωμα» της βάσης για όλη την ημέρα.

Ένα από τα κορυφαία προϊόντα της Gold Reflections για definition και contouring, το Sunkissed Baked Bronzer σε 4 κωδικούς υψηλής απόδοσης για να καλύπτει υποτόνους κάθε απόχρωσης και με μεταξένιο, «ψημένο» φινίρισμα, έχει σχεδιαστεί για να ζεσταίνει και να σμιλεύει την επιδερμίδα, προσφέροντας ένα φυσικό μπρονζέ αποτέλεσμα. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από άνθη λεμονιού και τις μαλακτικές ιδιότητες του ελαίου jojoba, έρχεται σε δύο περίτεχνα σχέδια που αντανακλούν την αισθητική της συλλογής – ένα wavy και ένα mélange – κάνοντάς το μια πανέμορφη προσθήκη στο καλοκαιρινό beauty case. 

Το Fusion Glow Blush, μια πρωτοποριακή υφή κρέμας-πούδρας, είναι το μοναδικό ρουζ που ολοκληρώνει τη χρωματική ένταση και λάμψη κάθε επιδερμίδας, ενώ συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία του ελαίου και του βουτύρου καριτέ, γλιστρώντας αβίαστα σαν θαυματουργό balm. Το beauty look απογειώνεται με λάμψη στα ζυγωματικά, τα μάτια και το ντεκολτέ με το Gleaming Waves All Over Highlighter, ένα διπλής όψης highlighter, για άπλετο φως. Το bronze άκρο του είναι για να εντείνει το βάθος του χρώματος γύρω από τους κροτάφους και το πηγούνι προσφέροντας έτσι ένα υψηλής ποιότητας contouring που μιμείται τις σκιές του φυσικού φωτός. 

Το εσωτερικό μας φως αντανακλάται πάντα στα μάτια. Εκεί η συλλογή Gold Reflections χαρίζει χρυσαφένια λάμψη, με απαλές αποχρώσεις εμπνευσμένες από την ομορφιά ενός πανοραμικού μεσογειακού ηλιοβασιλέματος. Αναμειγνύοντας απαλές και έντονες αποχρώσεις από την παλέτα σκιών Gold Reflection Sun Mirage Eyeshadow Palette, παίζοντας με ματ και μεταλλικά φινιρίσματα για βάθος και ένταση, τα μάτια θα γίνουν το επίκεντρο των απογευματινών beauty looks. Με δύο επιλογές αποχρώσεων – μία εμπνευσμένη από τη ζεστασιά της ιταλικής ανατολής και μία από τη δροσιά του ηλιοβασιλέματος – η κάθε παλέτα προσφέρει χρώμα με ένταση και απόδοση, χάρη σε μια εξαιρετικά πλούσια σε χρωστική υφή.

GOLD REFLECTIONS IMAGE

Για ένα wet beauty look made to last η Sun Mirage Liquid Eyeshadow σε τέσσερις αποχρώσεις υψηλής απόδοσης, γεμάτες από όμορφες αναμνήσεις ηλιοβασιλέματος, προσφέρει υγρό μεταλλικό χρώμα διάρκειας 10 ωρών με σούπερ χρωματική υφή και εφαρμογή σε μία κίνηση. Tα δύο διαθέσιμα eyeliner της συλλογής Gold Reflections, μεταμορφώνουν το βλέμμα σε εκείνο μιας μεγάλης σταρ της Cinecittà. Tο 10 Hour Wear Graphic Eyeliner & Kajal με ματ ή μεταλλική απόχρωση αναδεικνύει το φυσικό χρώμα των ματιών και είναι η καλύτερη επιλογή για έντονο χρώμα και απαλό, smudgy στιλ. Με μια φόρμουλα εμπλουτισμένη με λάδι καρύδας, η οποία έχει δοκιμαστεί για να προσφέρει έως και 10 ώρες διάρκεια, είναι εξαιρετικό για μια νότα ροζ, μωβ, χρυσού ή μπλε που ενσωματώνει όλη την ομορφιά της ιταλικής φύσης. Για μαύρο, πυκνά χρωματισμένο αποτέλεσμα και γραμμικό eyeliner το 48H Wear Waterproof Eye Marker  μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε επιθυμία με το μυτερό ή το φαρδύ, επίπεδο άκρο του. 

GOLD REFLECTIONS IMAGE

Τελική πινελιά, τo Volume & Care Effect Mascara. Προσφέροντας βαθύ, έντονο μαύρο χρώμα και έξτρα εφέ όγκου φροντίζοντας παράλληλα τις βλεφαρίδες με εστέρες jojoba, είναι το all rounder του καλοκαιρινού νεσεσέρ. Τονίζει το βλέμμα χαρίζοντας εκθαμβωτική ομορφιά ενώ διαρκεί έως και 24 ώρες για μαγνητικό βλέμμα από την ανατολή μέχρι το ηλιοβασίλεμα! 

Τα χείλη που αγγίζουν ποτήρια με δροσερά κοκτέιλ ντύνονται με λάμψη ανάλογα με τον  χρωματικό τους τόνο. Το 12H Wear Waterproof Lip Liner, ένα αδιάβροχο, αυτόματο μολύβι χειλιών που έχει δοκιμαστεί για διάρκεια έως και 12 ώρες είναι το πρώτο βήμα. Το κραγιόν Gleam & Care SPF30, μια καινοτόμος φόρμουλα με SPF30 εστέρες jojoba και βούτυρο καριτέ αφήνει τα χείλη απαλά, και ενυδατωμένα. Διαθέσιμο σε χρώματα που κυμαίνονται από απαλό nude έως πλούσιο κοραλλί και βαθύ κόκκινο τερακότα, κάθε κραγιόν έχει ανάγλυφο αποτύπωμα με κυματισμούς, που παραπέμπουν στα κύματα των Ιταλικών ακτών.

Το 3D Hydra Lip Gloss Limited Edition, το εμβληματικό baseline, κυκλοφορεί για πρώτη φορά, σε 3 μοναδικές limited- edition αποχρώσεις, ιδανικές για την ενίσχυση του χρώματος των χειλιών και ολοκληρώνει την φροντίδα τους αφήνοντάς τα λεία και λαμπερά. 

Και επειδή καλοκαιρινή ομορφιά με τη  συλλογή Gold Reflections σημαίνει φως από την κορυφή ως τα νύχια, μια πινελιά από το βερνίκι νυχιών που χρειάζεται μία μόνο στρώση, Sunset Mirage Nail Lacquer, σε μία από τις τρεις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος προσφέρει το ιδανικό φινίρισμα.

Φέτος το καλοκαίρι δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από τα αγαπημένα προϊόντα της συλλογής Gold Reflections. Βάλ’τα μέσα στο Glitter Pochette για ανανέωση κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα είναι σα να φυλάς τη χρυσή μαγεία του ήλιου της golden hour μαζί σου ανά πάσα στιγμή. 


Η συλλογή Gold Reflections  είναι διαθέσιμη στο www.kikocosmetics.gr
& στα φυσικά καταστήματα: 

Αθήνα: The Mall of Athens, Δημ. Αγγέλου Μεταξά 41 (Γλυφάδα), River West, Notos Galleries Πειραιά, Notos Galleries Ομόνοιας, Κορυδαλλός (Ταξιαρχών 50), Νέο Ψυχικό (Λεωφόρος Κηφισίας 212), Galerie de Beauté–Athens Metro Mall, Κηφισιά (Κυριαζή 34), Factory Outlet Αεροδρομίου, Νέα Σμύρνη (2ας Μαΐου 36)
Θεσσαλονίκη:  Τσιμισκή 52, Mediterranean Cosmos, Notos Galleries Τσιμισκή, One Salonica Outlet Mall
Πάτρα: Ρήγα Φεραίου & Αγίου Νικολάου γωνία
Καλαμάτα:  Notos Galleries Καλαμάτα
Τρίκαλα: Ασκληπιού 35 (πεζόδρομος)
Ιωάννινα : Χαριλάου Τρικούπη 18 & Οπλαρχηγού Πουτέτση
Λάρισα: Αλ. Παναγούλη 12
Μύκονος: Ματθαίου Ανδρονίκου 36 & Νικ. Καλογερά, Ματογιάννια 

More Stories
PALERMO GALIANTRA 09
PUMA PALERMO: Το εντυπωσιακό event στην Αθήνα για το νέο sneaker
DIDÉE.GR