Σε ένα άκρως εορταστικό private brunch στη Μεγάλη Βρεταννία, το Baptista και η Breitling υποδέχθηκαν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, εκλεκτούς συνεργάτες και φίλους με αφορμή τα δύο χρόνια κυκλοφορίας του περιοδικού. O Κωνσταντίνος Δανός, Εκδότης και Managing Director του τριμηνιαίου περιοδικού Baptista και του didee.gr μαζί με την Έλενα Δεδούση, Marketing Manager Breitling Hellas καλωσόρισαν τους καλεσμένους στο επιβλητικό The Royal Room του ξενοδοχείου, δίνοντας για ακόμα μια χρονιά το έναυσμα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου.
Από το 1884, η Breitling έχει εδραιώσει παγκόσμια φήμη στα ρολόγια υψηλής ακρίβειας, τον πρωτοποριακό της ρόλο στην ανάπτυξη του χρονογράφου καρπού και την ασυμβίβαστη δέσμευση της για άριστο σχεδιασμό. Λόγω της ιστορικής σχέση της μάρκας με την αεροπορία, η Breitling μοιράστηκε τις καλύτερες στιγμές στην κατάκτηση των ουρανών από την ανθρωπότητα. Φημίζεται για το καινοτόμο πνεύμα της και έχει κερδίσει επάξια μια προνομιακή θέση στον κόσμο της επιστήμης, του αθλητισμού και της τεχνολογίας. Η Breitling κατασκευάζει τους δικούς της μηχανισμούς και η ποιότητα του καθενός είναι – όπως σε όλους τους μηχανισμούς στα ρολόγια Breitling – εξασφαλισμένη από το κύρος της πιστοποίησης COSC και της Ελβετικής κατασκευής τους.
Παράλληλα, ο βραβευμένος οίκος πολυτελούς περιποίησης της επιδερμίδας Augustinus Bader εξέπληξε ευχάριστα τους συνδαιτημόνες προσφέροντας τις πρωτοποριακές ενυδατικές κρέμες The Cream και The Rich Cream που έφεραν την επανάσταση στην κατηγορία περιποίησης της επιδερμίδας με το TFC8®, την αποκλειστική τεχνολογία του Professor Augustinus Bader που βασίζεται σε περισσότερα από 30 χρόνια έρευνας πάνω στην κυτταρική ανάπλαση και την αναγεννητική ιατρική.
Από την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα δεν έλειψε και ο εντυπωσιακός στολισμός των τραπεζιών που επιμελήθηκε το Studio 7 και έκλεψε την παράσταση με τα κατακόκκινα άνθη και τις μοναδικές συνθέσεις που ολοκληρώθηκαν υπέροχα με κομψά ασημένια κηροπήγια και λευκά κεριά.
Το Christmas brunch επιμελήθηκε ο Αστέριος Κουστούδης, Executive Chef της Μεγάλης Βρεταννίας, που δημιούργησε ένα εξαιρετικά εμπνευσμένο μενού ειδικά για την περίσταση, που απογείωσε το εκλεπτυσμένο art de la table εντυπωσιάζοντας άπαντες.
Με την παρουσία τους τίμησαν από την Augustinus Bader, ο Ιωάννης Χαραλάμπους, Director of Brands της Relia Trading, η Brand Manager Έλενα Κελφωτή, ο Ιωσήφ Καλαθάς, Schweppes Brand Manager Coca-Cola Company, από τη Montblanc – Τζάννες SA η Ναταλία Τζάννες, Head of Marketing & Public Relations, από τον ΟΠΑΠ η Ματίνα Τζούρου, Head of ESG, από την Nestle Hellas η Ιωάννα Δανέλη, Senior Brand Manager, η Αλεξάνδρα Κολιού, Senior Brand Manager R&G coffees, η Μάγδα Καρύδη, Marketing Trainee R&G coffees, από την Wella Company ο Ιωσήφ Κουτσουλίνης, Head of Marketing, από τη Fais Group ο Κώστας Βογιατζόγλου, Country Manager Technogym Greece Technogym, o Kώστας Νούσιας, Group Marketing Director Fais Group, η Φοίβη Παναγιωτοπούλου, Marketing & E-Com Director Attica, ο Χρήστος Χατζηιωάννου, Director of Brand Experience 24Media. Η Σοφία Τερζοπούλου, Head of Marketing & com. – Three Cents, ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος δικηγόρος και Αντιπεριφεριάρχης Ν.Τ. Αθηνών, η Έλια Κεντρωτά, Director of PR Four Seasons Hotel & Resorts, η δερματολόγος Φωτεινή Μπαγεώργου, η δερματολόγος Αναστασία Τζούμα, η Δήμητρα Λαζαράτου, Founder Dialogue PR. Οι ηθοποιοί Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Άλκηστις Ζιρώ, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ευγενία Σαμαρά, ο Σόλων Τσούνης, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Σοφία Φαραζή, ο Αργύρης Πανταζάρας με την Σίσσυ Τουμάση, η Σάντυ Χατζηιωάννου. Ο σχεδιαστής Δημήτρης Πέτρου και ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης καθώς και η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Άρης Καβατζίκης. Επίσης, ο οινοποιός Δημήτρης Γκιρλέμης, η Έλενα Δομαζάκη, η Έφη Βράκα, ο Αποστόλης Γκόφας με τον φωτογράφο Χάρη Φαρσαράκη και ο εικαστικός Φίλιππος Θεοδωρίδης.