Μια ενδιαφέρουσα γαστρονομική εμπειρία σε έναν κήπο με κάκτους, παχύφυτα και μια υπεραιωνόβια ελιά, υπόσχεται το εστιατόριο Moza’be στην Oaxaca, το οποίο σερβίρει μοναδικές τοπικές σπεσιαλιτέ.
Το στούντιο Espacio 18 Arquitectura σχεδίασε τους εσωτερικούς χώρους του, μετατρέποντας ένα πρώην εργοστάσιο χρωμάτων σε μια ανοιχτή σάλα. Το εστιατόριο είναι τοποθετημένο γύρω από ένα κεντρικό αίθριο το οποίο βρίσκεται σε μια υπερυψωμένη τσιμεντένια πλίνθο και καλύπτεται από μια ατσάλινη πέργκολα.
Χάλυβας, σκυρόδεμα και ξύλο είναι υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλο το χώρο του εστιατορίου, το οποίο βασίζεται σε μια ήπια χρωματική παλέτα που αντισταθμίζεται από πλούσια φυτά.
Το εστιατόριο μέσω του σχεδιασμού του, κάνει σχεδόν ανύπαρκτα τα όρια μεταξύ του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, καθώς τα τραπέζια τοποθετούνται σε όλα τα σημεία του εστιατορίου και σε διαφορετικά επίπεδα.
Φωτογραφίες | Amy Bello
Source | The Spaces