Ο οίκος Gucci άνοιξε ένα νέο εστιατόριο με την ονομασία Osteria da Massimo Bottura στη Σεούλ -την πρωτεύουσα της νότιας Κορέας, σηματοδοτώντας έτσι το τρίτο -αντίστοιχης φιλοσοφίας και περιεχομένου- κατάστημα του οίκου εκτός Ιταλίας μετά το Beverly Hills (Λος Άντζελες) και την Ginza (Τόκιο).
Το σύγχρονο εστιατόριο βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του εμβληματικού καταστήματος Gucci Gaok στην περιοχή Itaewon και προσφέρει μια «πειραγμένη» εκδοχή της παραδοσιακής ιταλικής κουζίνας.
Το à la carte μενού, το οποίο έχουν επιμεληθεί οι: chef Massimo Bottura, executive chef Jun Hyung-kyu και head chef Davide Cardellini, περιλαμβάνει επώνυμα πιάτα όπως το Emilia Burger και το Tortellini με κρέμα Parmigiano Reggiano. Kορεατικές επιρροές ενσωματώνονται σε πιάτα όπως το Seoul Garden και το Summer in Adriatic. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το φαγητό με μια ποικιλία από ποτά, όπως κρασί και κοκτέιλ.
Στο εσωτερικό του εστιατορίου κυριαρχεί η πράσινη παλέτα ενώ μια ιδιωτική τραπεζαρία βρίσκεται πίσω από βιτρό πόρτες. Ο χώρος της ιδιωτικής τραπεζαρίας μπορεί να φιλοξενήσει έως και οκτώ άτομα ενώ είναι διακοσμημένος με ταπετσαρία της Gucci.
Το Gucci Osteria Seoul da Massimo Bottura, ανοίγει επίσημα στις 28 Μαρτίου.
*Gucci Osteria Seoul da Massimo Bottura, 223 Itaewon-ro, Yongsan-gu, Σεούλ, Νότια Κορέα
Source | HypeBae