Το gingerbread στη μορφή του μπισκότου αφήνει πάντα μια γλυκιά αψάδα, ένα ελαφρύ κάψιμο. Αυτά τα χαρακτηριστικά, θεωρήθηκε ενδιαφέρον, να μπορείς να τα γευτείς και σε ένα cocktail. Το συνονθύλευμα από το σιρόπι ginger και το bourbon κάνουν το κοκτέιλ την ιδανική επιλογή, κυρίως για το χειμώνα.
Συστατικά:
45 ml μπέρμπον
30 ml σιρόπι gingerbread
*Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα ποτήρι, προσθέτουμε 1 μεγάλο παγάκι και γαρνίρουμε με μια φλούδα πορτοκαλιού.
Source | Uncrate