Το Henrietta Hotel στο Covent Garden, είναι το πρώτο ξενοδοχείο του Λονδίνου από την Experimental Group. Όπως και τα άλλα έργα του ομίλου, το ξενοδοχείο των 18 δωματίων δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα σε τρόφιμα και κοκτέιλ αλλά και στο σχεδιασμό.
Κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό με τη δική του επιλογή πλούσιων υφασμάτων, μαρμάρινες λεπτομέρειες, ειδικά διαμορφωμένα κεφαλάρια και μίνι μπαρ με χαρακτηριστικά κοκτέιλ. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου επικεφαλής είναι ο σεφ Ollie Dabbous, που επιμελείται εποχιακά πιάτα με γαλλική επιρροή. Μετά το δείπνο, οι ειδικοί των ποτών Jared Brown και Anistatia Miller αναλαμβάνουν τα κοκτέιλ, με ένα μενού εμπνευσμένο από την ιστορική περιοχή.
Μπορεί κανείς να κλείσει τη διαμονή του από το site του ξενοδοχείου.