Ο σχεδιασμός του εστιατορίου Cari de Madame από τους αρχιτέκτονες του Taipei Base Design Center είναι τόσο απλός, όσο και το μενού του. Το έργο πήρε αρχικά έμπνευση από την κινεζική λέξη “can-ting”, που σημαίνει δείπνο. Οι αρχιτέκτονες επέλεξαν μια ανοιχτή διάταξη και υψηλή ορατότητα μεταξύ της κουζίνας και των πελατών. Αντίθετες σχεδιαστικές λεπτομέρειες σε κίτρινο και μαύρο, ορίζουν την περιοχή παρασκευής των γευμάτων και την τραπεζαρία, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και τριάντα άτομα. Η παραγγελία των πιάτων γίνεται με απλό τρόπο, αφού οι επισκέπτες γράφουν σε ένα χαρτί αυτό που επιθυμούν και το τοποθετούν στις ενσωματωμένες υποδοχές.