Quantcast
puma x liberty collaboration part 2 2023 ad campaign the impression 006 (1)

In Bloom by PUMA x Liberty London: Mια συνεργασία εμπνευσμένη από λουλουδάτα μοτίβα και τη δεκαετία του ’60

Η βρετανική εταιρεία παραγωγής υφασμάτων Liberty of London συνεργάζεται για μια ακόμη φορά με την εταιρεία αθλητικών ειδών PUMA με αποτέλεσμα μια συλλογή-συνονθύλευμα του ύφους και των χαρακτηριστικών και των δυο brands.

Το δίδυμο ένωσε τις δυνάμεις του για πρώτη φορά το 2021 και έκτοτε κυκλοφόρησε αρκετές συλλογές που συνδυάζουν τα floral μοτίβα-σήμα κατατεθέν της Liberty με το χαρακτηριστικό στυλ αθλητικών ειδών της PUMA.

Για τη φετινή σεζόν τα δυο brands δημιούργησαν μια συλλογή η οποία περιλαμβάνει υποδήματα, ενδύματα και αξεσουάρ. Εμπνευσμένη από τα διάσημα ανθοπωλεία του Λονδίνου, η συλλογή αποτίει φόρο τιμής στο στυλ της δεκαετίας του 1960 και εμβαθύνει στο αρχείο της Liberty.

Τα πάνινα παπούτσια Slipstream της συλλογής διαθέτουν πράσινες λεπτομέρειες, ενώ το sneaker Teveris Nitro έχει υπερυψωμένη σόλα σε κρεμ και μπορντό αποχρώσεις με αποτέλεσμα πραγματικά δυναμικές σιλουέτες.

Κατά τα άλλα, στα ρούχα περιλαμβάνονται μπλουζάκια με φλοράλ μοτίβα, κεντημένα παντελόνια, καταπράσινα bomber jackets και cropped hoodies.

 puma liberty full bloom collaboration release  puma liberty full bloom collaboration release  puma liberty full bloom collaboration release  puma liberty full bloom collaboration release  puma liberty full bloom collaboration release  puma liberty full bloom collaboration release  puma liberty full bloom collaboration release

Source | hypebae

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR