Quantcast
Otro Mundo Gathering is by the people for the people(LowRes)

Otro Mundo Gathering 2023: Μια γιορτή ζωής και αγάπης σε ένα μοναδικό τριήμερο

Οι ήχοι της ηλεκτρονικής μουσικής, οι βιωματικές εμπειρίες, οι διαδραστικές παραστάσεις κι ένα bazaar με χειροποίητα είδη οδηγούν σε έναν “άλλο κόσμο-otro mundo”. Από τις 2 έως τις 4 Ιουνίου 2023 στη Δυτική Πελοπόννησο, κοντά στην παραλία της Ελαίας, θα γίνει για δεύτερη χρονιά το Otro Mundo Gathering.

Ένα ανεξάρτητο φεστιβάλ, το οποίο ξεκίνησε από το 2018 από μια παθιασμένη ομάδα φίλων, που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μουσική, την πνευματική σύνδεση και την αγάπη για τη ζωή και τη φύση. Το «Otro Mundo» εμπνέεται από μια έντονη επιθυμία να μπει σε «άλλο κόσμο», όπου οι άνθρωποι εστιάζουν στα πράγματα που έχουν νόημα στη ζωή, όπως το να καλλιεργούν την ψυχή τους, να ανοίγουν την καρδιά τους, ενώ γιορτάζουν το σώμα τους και εξυψώνουν το πνεύμα τους.

To Otro Mundo Gathering, είναι ένα ένα φεστιβάλ από ανθρώπους για τους ανθρώπους, το οποίο συνδυάζει ένα μοναδικό πρόγραμμα ηλεκτρονικής και tribal μουσικής, εναλλακτικά, θεραπευτικά και βιωματικά εργαστήρια, διαδραστικές και απροσδόκητες παραστάσεις καθώς και ένα bazaar χειροτεχνίας από επιλεγμένους μικρούς δημιουργούς. Απευθύνεται σε μια κοινότητα που επιθυμεί την αυτοεξέλιξη και αυτογνωσία, την αλληλεγγύη και προσφορά και αποζητά ενα αίσθημα ενότητας.

Otro Mundo Gathering is by the people for the people

Η δύναμη της μουσικής.

Tο φετινό πρόγραμμα παρουσιάζει ένα μουσικό ταξίδι με εκλεκτό lineup απο ξένους και ‘Ελληνες καλλιτέχνες, resident DJs και μουσικούς που υπόσχονται να ξεσηκώσουν την κεντρική σκηνή «BOUNDLESS Stage». Η Γερμανίδα DJ του θρυλικού νυχτερινού club Kater Blau στο Βερολίνο – η Pauli Pocket, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα είναι η headline του Σάββατου 3 Ιουνίου, παίζοντας σε Dance και Electronic ρύθμους.

Otro Mundo Gathering A full DJ Line up with electronic sounds

Συμπληρώνοντας το line up ακολουθεί ο DJ Dest (Kozac SKG), ο μουσικός παραγωγός Ηλίας Κατελάνος (Amulanga), o DJ Stefano Skoul (Virutopia), καθώς και η Marsha (Deep House Athens), το δίδυμο της Exotica Kultura Rootie και Synonym Cosmic και πολλοί άλλοι. Το OTRO MUNDO θα αποτελέσει ένα ηχητικό ταξίδι μέσω ενός μουσικού τριήμερου σε ήχους απο World Electronica, Downtempo, Deep Organic House, Progressive, Tech House και Melodic Techno, που θα αφυπνίσει σώμα και πνεύμα.

Full Music Line Up

To «ADAMA Space», ένας χώρος χαλάρωσης, θα φιλοξενήσει ζωντανές παραστάσεις που συνδυάζουν unplugged ήχους, φωνητικά και χορευτική ηλεκτρονική μουσική με καλλιτέχνες οπως την Aspasia V., Wera και Marsha Magic & Lyra.

Ενεργοποιώντας σώμα και πνεύμα.

Μια σειρά απο εναλλακτικούς εκπαιδευτές και θεραπευτές, θα συμμετέχουν στο PNOĒ Fields χαρίζοντας ένα μοναδικό τριήμερο πνευματικής ευεξίας, σύνδεσης και αφύπνησης, και θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με βιωματικά εργαστήρια και πρακτικές ενσυνειδητότητας και ‘εσωτερικών’ εμπειριών με σκοπό να αφυπνήσουν το μυαλό και τις αισθήσεις όπως και να προκαλέσουν βαθιά σκέψη.

Spiritual workshops and immersive experiences Relax in nature at PNOE Fields(LowRes)

Αναμένεται ένα ταξίδι αυτοέκφρασης και προσωπικής εξερεύνησης, με ποικίλα τελετουργικά χορού και σωματικής κίνησης όπως το Shamanic Trance Dance,  Shashay Soul Dance, Εκστατικός χορός και τελετή κακάο αλλά και μία διαφορετική μορφή διαλογισμού μέσω του χορού και της μουσικής – το  5Rhythms. Ενεργειακές και ολιστικές πρακτικές αποτοξίνωσης και αυτογνωσίας όπως το Thai Massage, το Body Intelligence Yoga και οφέλη από θεραπείες με νερό, αλλά και εργαστήρια οπώς το Heartful Sexuality, Forest Bathing Walk, προβλέψεις ταρώ και άλλα, θα ενεργοποιήσουν και επαναπροσδιορίσουν το σώμα και το πνεύμα.  Επίσης, ο Jonathan Leighton, διεθνής ομιλητής, συγγραφέας και σύμβουλος κοινωνικής αλλαγής θα παρουσιάσει μια ομιλία με θέμα «Compassionate System Design».

Ένας κόσμος χειροποίητης τέχνης.

Με στόχο την ένωση, την υποστήριξη και τη ανάδειξη  ανεξάρτητων δημιουργών, καλλιτεχνών, και μικρών παραγωγών, μία εναλλακτική αγορά, το ART.ISANAL Bazaar παρουσιάζει μια συλλογή απο χειροποίητους θησαυρούς με κοσμήματα, κεραμικά, ρούχα και φύσικα προιόντα.

Colourful performances to raise your vibration

Ένας άλλος κόσμος.

Ένας κόσμος στον οποίο σύνδεση στο Wi-Fi δίνει τη θέση της στις διαπροσωπικές σχέσεις, στη σύνδεση με τη φύση και την απόλαυση της μοναδικής εμπειρίας που προσφέρει το φεστιβάλ. Κατά τη διάρκεια της συναρπαστικής αυτής διοργάνωσης, απρόσμενες διαδραστικές παραστάσεις θα προσθέσουν ακόμα ένα στοιχείο έκπληξης, διάσκεδασης και ένωσης ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και το μοναδικό περιβάλλον.

Προμηθευτείτε το εισιτήριο σας και βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το φεστιβάλ.

Τα διαθέσιμα εισιτήρια είναι:

Phase 1 – Εξαντλήθηκαν

Phase 2 – Έως 26 Μαΐου | 100 ευρώ – 2 ημέρες, 130 ευρώ – 3 ημέρες

Phase 3 – Έως 2 Ιουνίου | 120 ευρώ – 2 ημέρες, 150 ευρώ – 3 ημέρες

Όλα τα πακέτα εισιτηρίων περιλαμβάνουν πλήρη πρόσβαση σε όλα τα μέρη του φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένων όλων των εργαστηρίων και εμπειριών.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 2 Ιουνίου, από τις 15:00.

Η  προπώληση έχει ξεκινήσει, και μπορείτε να κάνετε κράτηση εδώ.

Otro Mundo Gathering Lose yourself to the tribal beats

Πληροφορίες Διαμονής

Υπάρχουν πολλές επιλογές διαμονής, είτε εντός του φεστιβάλ είτε στην κοντινή περιοχή και διπλανά χωριά. Εάν θέλετε να βρίσκεστε σε κοντινή απόσταση από τη διοργάνωση (5-10 λεπτά με τα πόδια), επιλέξτε να μείνετε στο κάμπινγκ. Μπορείτε να φέρετε τη δική σας σκηνή ή να νοικιάσετε μια που θα είναι έτοιμη/ στημένη κατα την άφιξή σας. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ένα τροχόσπιτο ή ένα δωμάτιο/ στούντιο. Εναλλακτικά, μπορείτε να μείνετε εκτός της περιοχής καμπινγκ σε ξενοδοχείο ή δωμάτο, όπου θα είναι απαραίτητη η μεταφορά από και προς το φεστιβάλ με ιδιωτικό όχημα. Για περισσότερες πληροφορίες και για κράτηση, στείλτε email στο omstaywithus@gmail.com.

Πληροφορίες Μετακίνησης

Το Otro Mutro Gathering, διοργανώνεται σε ένα καταπράσινο Μεσσηνιακό τοπίο κοντά στην παραλία της Ελαίας, στη Δυτική Πελοπόννησο. Μια μαγική τοποθεσία ακριβώς πάνω σε χρυσαφένια αμμώδη παραλία, περιτριγυρισμένη απο τα ωραιότερα δάση της Πελοποννήσου, που καταλήγει στο Ιόνιο.  Περίπου 2,5 ώρες από Αθήνα οδικώς ή 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας (KLX), με πτήσεις άπο Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το λογαριασμό του Otro Mundo Gathering στο Instagram και για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το info@otromundogathering.com.

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR