Quantcast
bobbi jene smith

O Pieter Mulier του οίκου Alaïa σχεδιάζει τα κουστούμια για το μπαλέτο της Όπερας του Παρισιού

Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ πασαρέλας και σκηνής, ο οίκος Alaïa ανέλαβε τον σχεδιασμό των κοστουμιών για το πρώτο μπαλέτο των χορογράφων Bobbi Jene Smith και Or Schraiber για το ντεμπούτο Pit της Όπερας του Παρισιού.

Ακολουθώντας τα βήματα πολλών σύγχρονων σχεδιαστών μόδας, συμπεριλαμβανομένων των Rei Kawakubo και Roksanda, ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου Alaïa, Pieter Mulier ανέλαβε τον σχεδιασμό κοστουμιών για την Όπερα του Παρισιού.

Λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο την ιστορία του οίκου (η οποία είναι συνυφασμένη αρκετά με το θέατρο και τα κουστούμια), αλλά και την αγάπη του δημιουργικού διευθυντή Pieter Mulier για την αισθητική του σώματος, κάθε πτυχή της συνεργασίας αυτής φαντάζει ιδανική, παρόλο που σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ο Mulier σχεδιάζει κοστούμια για μπαλέτο.

Εστιάζοντας στην ελεύθερη κίνηση των χορευτών ως έμπνευση για τη δουλειά του, ο Pieter Mulier σχεδίασε εύπλαστες εμφανίσεις από μερικά από τα πιο εμβληματικά υλικά του οίκου, που αγκαλιάζουν τις σιλουέτες των χορευτών και τις καμπύλες των σωμάτων τους, προσθέτοντας έτσι στον κινητικό αισθησιασμό του ίδιου του μπαλέτου.

Pieter Mulier - Alaïa

Pieter Mulier

Source | SHOW Studio, The Glass Magazine

More Stories
Vipp Cold Hawaii 15 (1)
Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας
DIDÉE.GR