Quantcast
arcteryx system a collection outerwear campaign

Arc’teryx: Η φετινή συλλογή System_A με φόντο το άγριο τοπίο της Γιούτα

Η Arc’teryx συνεχίζει να λανσάρει νέα αντικείμενα που εντάσσονται στη σειρά της “System_A”, η οποία αποτελείται από ενδύματα και αξεσουάρ κατάλληλα για εξωτερικούς χώρους.

Η συλλογή έκανε το ντεμπούτο της για πρώτη φορά το 2021 με χειμωνιάτικα αντικείμενα, όπως μπαλακλάβες, καθώς και GORE-TEX πανωφόρια. Αυτή τη φορά, ο δημιουργικός διευθυντής Taka Kasuga έχει προσθέσει μια παιχνιδιάρικη και νεανική πινελιά στα ρούχα του Arc’teryx με ροζ αποχρώσεις.

arcteryx system a collection outerwear campaign arcteryx system a collection outerwear campaign

Η καμπάνια περιλαμβάνει μια συλλογή από χειμερινά ενδύματα με κορυφαία προτεραιότητα και κύριο γνώμονα επιλογής υφασμάτων τη ζεστασιά και την αναπνοή. “Η System_A καθοδηγείται από το κοινό μας και έχει σχεδιαστεί με βάση αυτά που βλέπουμε ότι χρειάζεται στην ύπαιθρο — εξαιρετικά τεχνικός εξοπλισμός που θα προστατεύει από τις χαμηλές θερμοκρασίες”, εξηγεί ο Kasuga σε δελτίο τύπου.

Από τα κυριότερα κομμάτια είναι το Kobah Parka που προσφέρεται σε μια ζωηρή ροζ απόχρωση αλλά και σε μαύρο/γκρι, το οποίο είναι εξοπλισμένο με συνθετική μόνωση Coreloft™ για να εξασφαλίσει ζεστασιά ενώ εξωτερικά είναι κατασκευασμένο από ύφασμα GORE-TEX που το καθιστά αντιανεμικό και αδιάβροχο, αλλά ταυτόχρονα κατάλληλο να αναπνέει. Το συγκεκριμένο συνδυάζεται με την αντίστοιχη τεχνολογία Polartec® Power Air™ των Lera Sweatpants για ισοθερμική κάλυψη.

arcteryx system a collection outerwear campaign arcteryx system a collection outerwear campaign arcteryx system a collection outerwear campaign arcteryx system a collection outerwear campaign

Στα εσωτερικά ενδύματα συγκαταλέγεται το Alesa Shirt, ένα φούτερ με φερμουάρ καθώς και ένα άνετο hoodie.

Στα αξεσουάρ περιλαμβάνεται το σακίδιο Quiver Crossbody Pack — μια ελαφριά, ολόμαυρη τσάντα που τονίζεται με ροζ στο λογότυπο Arc’teryx και τα φερμουάρ.

arcteryx system a collection outerwear campaign

Η συλλογή ολοκληρώνεται με μια κουβέρτα που λειτουργεί ως πόντσο.

arcteryx system a collection outerwear campaign

 

Source | Hypebae

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR