Quantcast
Giorgio Armani Neve Fw22 23 GA with models credit.SGP

Η νέα skiwear συλλογή του οίκου Armani παρουσιάστηκε St. Moritz

Ακολουθώντας το παράδειγμα και άλλων οίκων όπως Louis Vuitton και Emilio Pucci οι οποίοι παρουσίασαν τις capsule συλλογές τους στο St. Moritz, στο πολυτελές θέρετρο όπου κάθε χιονισμένος δρόμος είναι γεμάτος επώνυμες boutique και βιτρίνες αφιερωμένες στην «αλπική γκαρνταρόμπα», ο οίκος Armani παρουσίασε τη skiwear συλλογή του, Neve.

Giorgio Armani Neve Fw22 23 4

H τελευταία φορά που ο οίκος Armani κυκλοφόρησε την Neve (στα ιταλικά το χιόνι) ήταν πριν από τέσσερα χρόνια.

“Αυτό που κάνει τη Neve διαφορετική είναι η ισορροπία της άνεσης και του στυλ, τόσο για τη δραστηριότητα του ski όσο και για après ski. Δεν θα βρείτε έντονα χρώματα σε αυτή τη συλλογή, ούτε η επιλογή περιορίζεται σε τεχνικά υφάσματα”, ανέφερε ο σχεδιαστής πριν από την επίδειξη.

Giorgio Armani Neve Fw22 23 11

Ενώ η συλλογή Neve —η οποία είναι ήδη στα καταστήματα— διαθέτει ρούχα σκι με όλο τον εξοπλισμό που απαιτεί το άθλημα, η επίδειξη ήταν κυρίως μια παρουσίαση εστιασμένη στη γκαρνταρόμπα της αστικής μόδας που εμπνέουν οι πίστες. Εφαρμοστά παντελόνια με επένδυση και ασορτί φουσκωτά μπουφάν, πλεκτά πουλόβερ και παντελόνια κυρίως μονόχρωμα που απηχούν τη διάθεση για lounge-wear και πανωφόρια από ψεύτικη γούνα αποτελούν τα βασικά κομμάτια της συλλογής τα οποία παρουσιάστηκαν υποδειγματικά.

Giorgio Armani Neve Fw22 23 9 Giorgio Armani Neve Fw22 23 7 Giorgio Armani Neve Fw22 23 5

“Λατρεύω τα βουνά για βόλτες αλλά δεν είμαι καλός σκιέρ. Μου αρέσει ο ήλιος και ο ζεστός καιρός, αλλά επίσης εκτιμώ τις διαφορετικές εποχές του χρόνου. Το St. Moritz είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο όμορφους και δημοφιλείς ορεινούς προορισμούς στην Ευρώπη, αλλά έχει διατηρήσει την αυθεντικότητά του, γεγονός που το κάνει τόσο ξεχωριστό”, είπε ο σχεδιαστής ο οποίος έχει αγοράσει και σπίτι στο θέρετρο.

giorgio armani neve fw22 23 3 1670847173 1

Giorgio Armani Neve Fw22 23 1

Source | VOGUE US

More Stories
erik bratsberg persona restaurant stockholm dezeen 2364 col hero 1704x958
Persona Restaurant: Φυσικά υλικά και γλυπτικές φόρμες δια χειρός Erik Bratsberg
DIDÉE.GR