Quantcast
timex snoopy ice skating watch 1 1

Timex x Peanuts: O Snoopy πρωταγωνιστεί σε μια ακόμη χριστουγεννιάτικη έκδοση του μοντέλου Standard

Η σκηνή με τον Snoopy να κάνει πατινάζ στον πάγο είναι μια από τις πολλές αξέχαστες από την κλασική γιορτινή μικρού μήκους ταινία, A Charlie Brown Christmas. Αυτή η σκηνή λοιπόν είναι και το background που επιλέχθηκε για να κοσμήσει το καντράν της χριστουγεννιάτικης έκδοσης του ρολογιού της Timex.

Ο λιλιπούτειος Snoopy φορά παγοπέδιλα, ένα καπέλο Άγιου Βασίλη και ένα πράσινο μαντίλι ενώ ρυμουλκεί τον Woodstock, το μικρό κίτρινο πουλί, σε ένα μεταλλικό έλκηθρο -και όλα αυτά με φόντο ένα χριστουγεννιάτικο πράσινο καντράν.

timex snoopy ice skating watch 1 1

Βασισμένο στο Standard μοντέλο της εταιρείας (όπως και οι περισσότερες seasonal εκδόσεις), το ρολόι διαθέτει μαύρο δερμάτινο λουράκι, μηχανισμό χαλαζία και Indiglo Night Light που μπορεί να ανάψει όταν σκοτεινιάσει. Η γυαλιστερή κάσα από ορείχαλκο έχει διάμετρο 40 mm, το κρύσταλλο είναι ορυκτό γυαλί ενώ η αντίσταση στο νερό είναι 50 m.

timex snoopy ice skating watch 3 1 timex snoopy ice skating watch 4 1 timex snoopy ice skating watch 2 1 timex snoopy ice skating watch 5 1

Source | Uncrate

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR