Quantcast
Twiggy 1967 1

Twiggy: Η ιστορία του supermodel στο νέο ντοκιμαντέρ της Sadie Frost

H Twiggy, το supermodel της δεκαετίας του 1960, είναι το θέμα ενός νέου ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους  της Sadie Frost. 

Με τίτλο Twiggy, το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει όλη την πορεία του επιτυχημένου μοντέλου, από το ξεκίνημα μέχρι την κορυφή. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη διαδικασία της παραγωγής σε στούντιο του Σόχο στο Λονδίνο, σε σενάριο της Terry Newman (συγγραφέα του βιβλίου “Harry Styles: and the Clothes He Wears” ) και σκηνοθεσία της Sadie Frost (η οποία έκανε το ντεμπούτο της σε ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους με το ντοκιμαντέρ Quant (2021) στο 2021 BFI Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου τη ζωή και την καριέρα του εμβληματικού fashion icon Mary Quant.)

“Είναι μια τόσο “πολύχρωμη” ιστορία που δεν ένιωσα ότι έκανα ένα αυστηρό ντοκιμαντέρ. Σκοπός ήταν να αναδείξουμε τη θηλυκότητα, τη φιλαρέσκεια, το χιούμορ αλλά ταυτόχρονα να εστιάσουμε στα δικαιώματα των γυναικών και πώς ο ρόλος της γυναίκας έχει αλλάξει” , είχε αναφέρει σχετικά με την πρώτη της δουλειά η Frost.

Με το πραγματικό της όνομα να είναι Lesley Hornby, η Twiggy, σήμερα 73 ετών, γεννήθηκε το 1949 και ξεχώρισε για το ανδρόγυνο στυλ της, το βλέμμα, τις βλεφαρίδες και τα κοντά μαλλιά της. Εργάστηκε ως μοντέλο ήδη από τα εφηβικά της χρόνια, στη δεκαετία του ’60, για περιοδικά όπως η Vogue και το Tatler. Εκτός από το μόντελινγκ, η Twiggy ασχολήθηκε και με την υποκριτική, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες όπως το The Boy Friend (1971) για την οποία κέρδισε δύο Χρυσές Σφαίρες.

Η ταινία στην οποία θα συμμετέχουν τόσο η Twiggy όσο και ο σύζυγός της Leigh Lawson με σχολιασμό από: Erin O’Connor, Paul McCartney, Lulu, Poppy Delevigne, Brooke Shields, Pattie Boyd και Zandra Rhodes πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία το 2023.

https hypebeast.com wp content blogs.dir 6 files 2022 11 twiggy lesley hornby documentary 2023 release 1 1

Source | Hypebae, Russh

More Stories
Vipp Cold Hawaii 15 (1)
Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας
DIDÉE.GR