Quantcast
https hypebeast.com image 2022 07 Saint Laurent Rive Droite x Sébastien Zanella Exhibition 1 1

Η συνεργασία του οίκου Saint Laurent με τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Sébastien Zanella

Ο Anthony Vaccarello αποτίει φόρο τιμής στα έργα του Sébastien Zanella, μέσω μιας έκθεσης που εκτίθενται στα καταστήματα Saint Laurent Rive Droite στο Παρίσι και το Λος Άντζελες. 

Σε μια προσπάθεια να αμφισβητήσει τα πρότυπα της κλασικής αισθητικής, ο Sébastien Zanella κατέκτησε το φως, τις σκιές και τα σχήματα μέσα από συνθέσεις νεκρής φύσης και ανθρώπινων φιγούρων. Οι φωτογραφίες του επικεντρώνονται στο σέρφινγκ, το skateboard και την κουλτούρα του δρόμου. Αυτά είναι μερικά από τα θέματα που προτιμά και οι πειραματισμοί για τους οποίους είναι ευρέως γνωστός. Αλλά αυτό που είναι εντυπωσιακό στον καλλιτέχνη είναι η ικανότητά του να αναδεικνύει τον εσωτερικό ρομαντισμό χρησιμοποιώντας φυσικό φωτισμό. Ο Zanella φέρνει τώρα την καλλιτεχνική του αρτιότητα στον γαλλικό οίκο μέσα από μια νέα σειρά φωτογραφιών.

Το Saint Laurent Rive Droite είναι ένας δημιουργικός και πολιτιστικός προορισμός που επιμελείται ο Anthony Vaccarello και βρίσκεται στο Παρίσι στην Rue Saint Honoré 75001 και στο Λος Άντζελες στη διεύθυνση 469 Rodeo Drive. Ονομάστηκε Rive Droite ως μια συνέχεια στη σειρά Rive Gauche, που βοήθησε στον εκδημοκρατισμό της μόδας και της πολυτέλειας στη δεκαετία του ’60. Το Saint Laurent Rive Droite εισάγει μια ολοκαίνουρια οπτική τόσο στη λιανική πώληση όσο και στον πολιτισμό διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: exclusive και vintage κομμάτια, περιορισμένες εκδόσεις βιβλίων, μουσική,  εκθέσεις φωτογραφίας και άλλων τεχνών και, τέλος, πολιτιστικά δρώμενα. Είναι σχεδιασμένο από τον Creative Director Anthony Vaccarello και αντιπροσωπεύει μια διασκεδαστική και κομψή εκδοχή του σημερινού σύμπαντος του Saint Laurent.

Ο οίκος Saint Laurent Rive Droite συνεργάστηκε με τον Sébastien Zanella για την συγκεκριμένη έκθεση η οποία θα αποτελείται από έργα δημιουργημένα αποκλειστικά για τον γαλλικό οίκο. Την επιμέλεια της έκθεσης έχουν τόσο τον Anthony Vaccarello όσο και ο ίδιος ο φωτογράφος.

https hypebeast.com image 2022 07 Saint Laurent Rive Droite x Sébastien Zanella Exhibition 2 1 https hypebeast.com image 2022 07 Saint Laurent Rive Droite x Sébastien Zanella Exhibition 3 1 https hypebeast.com image 2022 07 Saint Laurent Rive Droite x Sébastien Zanella Exhibition 4 1 https hypebeast.com image 2022 07 Saint Laurent Rive Droite x Sébastien Zanella Exhibition 5 1

Πέρα από την έκθεση, ένα εκθεσιακό βιβλίο και τέσσερις αφίσες θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα και στον ιστότοπο του Saint Laurent.

Source | HYPEBEAST

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR