Quantcast
Baovan HERO 1024x663 2

Το studio Clap δημιουργεί ένα sunset experience στον σχεδιασμό του Baovan restaurant στη Βαλένθια

Μια ατμοσφαιρική εγκατάσταση που «μιμείται» το ηλιοβασίλεμα εξασφαλίζει μια διαφορετική εμπειρία στους επισκέπτες του παραλιακού Baovan restaurant. 

Η ομάδα του Clap Studio που σχεδίασε τον χώρο, χρησιμοποίησε  τόνους του μπλε – με έμφαση στο βαθύ μπλε- και του ροζ ώστε να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα βόλτας στην παραλία.

Baovan 03 1 Baovan 09 819x1024 1 Baovan 10 943x1024 1 Το αποτέλεσμα τονίζεται από καμπύλες υφασμάτινες λωρίδες τοποθετημένες στην οροφή οι οποίες μοιάζουν με κορυφές κυμάτων.

Baovan 08 1

Αν και το εστιατόριο – το οποίο σερβίρει ψωμάκια bao γεμιστά με γαρίδες, χοιρινό κρέας και πάπια – είναι χωρίς παράθυρα, μια στρατηγικά τοποθετημένη εγκατάσταση φωτισμού ισορροπεί υποδειγματικά την έλλειψη φυσικού φωτός. Η συγκεκριμένη εγκατάσταση σε ημικυκλικό σχήμα έχει σχεδιαστεί έτσι για να φιλοξενεί όλα τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, μιμούμενη κατά το δυνατό τον ήλιο. Οι καρέκλες και τα μαξιλάρια έχουν επίσης σχήμα ημικυκλίου.

Baovan 04 932x1024 1
Για μια «υποβρύχια» εμπειρία, οι επισκέπτες μπορούν να κατευθυνθούν στο τροπικό πράσινο τμήμα του εστιατορίου, στο οποίο είναι κρεμασμένα μακριά σχοινιά που μοιάζουν με φύκια.

Baovan 01 836x1024 1 Baovan 06 1

Carrer del Pintor Salvador Abril, 22, 46005 València, Ισπανία

Source | The Spaces