Quantcast
t2 1

YSL Beauty: Ο Αυστραλός τραγουδιστής Troye Sivan έγινε ο νεότερος ambassador του γαλλικού οίκου

Με αφορμή τη συλλογή YSL Beauty Nu -και με έμφαση στο πιο πρόσφατο Nu Lip & Cheek Balmy- ο νεότερος  ambassador του οίκου Troye Sivan, σηματοδοτεί μία νέα εποχή, αμφισβητώντας τα παραδοσιακά πρότυπα ομορφιάς.

Ενσαρκώνοντας το ήθος της τόλμης και της κοινότητας – άρρηκτα συνδεδεμένα με την φιλοσοφία της YSL Beauty – ο Sivan ανέφερε σε μια δήλωση του ότι είναι εκστατικός και υπερήφανος που εντάχθηκε στην ομάδα. Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Είμαι θαυμαστής της YSL Beauty εδώ και χρόνια και είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος ενός τέτοιου εμβληματικού οίκου που ενθαρρύνει και εμπνέει την υπέρβαση των ορίων και ενισχύει την έννοια της κοινότητας. Τα προϊόντα της YSL Beauty έχουν σχεδιαστεί για όσους έχουν ή θέλουν να κατακτήσουν, τη δική τους μοναδική ταυτότητακαι είναι τιμή μου που είμαι μέρος αυτής της διαδικασίας”.

Κάτι αντίστοιχο ανέφερε και η Γενική Διευθύντρια Ομορφιάς της YSL, Laetitia Raoust. Συγκεκριμένα:

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Troye είναι πλέον στην οικογένεια της YSL Beauty. Η YSL Beauty έχει εδώ και καιρό αντλήσει έμπνευση από τον κόσμο της μουσικής και της τέχνης. Η νιότη και η μοναδικότητα του Sivan μας εμπνέει να συνεχίσουμε να βαδίζουμε σε αυτό το μονοπάτι”.

Source | Russh

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR