Quantcast
1 1 1

Η νέα συλλογή 1 Moncler JW Anderson

J.W. Anderson και Moncler επιστρέφουν με μια συλλογή πολύχρωμη και αρκετά ενδιαφέρουσα. 

Κάθε χρόνο, η Moncler Genius προσκαλεί μια σειρά από σχεδιαστές να επασχεδιάσουν το signature πουπουλένιο μπουφάν τους. Ο Ιρλανδός Jonathan Anderson αποτελεί μέρος της ομάδας από το 2020, φέρνοντας την ανατρεπτική, παιχνιδιάρικη εκδοχή του στη γαλλική επωνυμία.

Με τον αριθμό των συνεργασιών τους να ανέρχεται αισίως στις τρεις, οι δημιουργικές ομάδες και των δυο φρόντισαν να μην απογοητεύσουν το κοινό τους και να ακολουθήσουν μια συνταγή δοκιμασμένη και επιτυχημένη.

Ζωντανά χρώματα, χαλαρές γραμμές και επιμελώς ανατρεπτικός σχεδιασμός είναι όλα όσα θα περιμέναμε τόσο από την Moncler όσο και από τον Anderson. Παιχνιδιάρικες σιλουέτες, βελούδο και έκρηξη αποχρώσεων είναι τα highlights της συλλογής 1 Moncler JW Anderson.

Ξεκινώντας από άνετα πανωφόρια με επένδυση, jumpers και fleece jackets, η συλλογή συμπληρώνεται από μια σειρά αξεσουάρ όπως τσάντες, υποδήματα και καπέλα για να ολοκληρώσουν μια άρτια εμφάνιση.

4 1 1 2 1 1 3 1 1 5 1 1 6 1 1 7 1 8 1

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στις μπουτίκ της Moncler, στο Moncler.com, στη μπουτίκ JW Anderson Soho στο Λονδίνο και στο JWAnderson.com.

Source | Pause Mag

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR