Quantcast
Untitled 7 1 1

O Adam Driver στο κινηματογραφικό έπος “Megalopolis” του Francis Ford Coppola

Υπάρχουν μερικά σενάρια που παροπλίζονται με αποτέλεσμα να μην δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Υπάρχουν και εκείνα που αν και παροπλισμένα, όταν δοθεί το πράσινο φως, επειδή έχει μεσολαβήσει ένα διάστημα ωρίμανσης, εξελίσσονται σε αριστουργήματα της μεγάλης οθόνης.

Η παραπάνω διαπίστωση ισχύει για οποιοδήποτε έργο του Francis Ford Coppola -πολλώ δε μάλλον για ένα το οποίο βρίσκεται στην αναμονή για πάνω από δύο δεκαετίες. Αυτό δεν είναι άλλο από το Megalopolis το οποίο είναι πλέον στα σκαριά με τον Adam Driver να αναμένεται να ηγηθεί -υποκριτικά- αυτού.
Περιγράφεται ως ένα σύγχρονο δράμα που επικεντρώνεται στην τύχη της Ρώμης την οποία στοιχειώνει ένας μοντέρνος κόσμος ανίκανος να αντιμετωπίσει τα κοινωνικά του προβλήματα. Μια επική ιστορία πολιτικής φιλοδοξίας, ιδιοφυούς και συγκρουόμενης αγάπης και συμφερόντων. 

Ποιο είναι το παρασκήνιο του Megalopolis; Ο Coppola άρχισε να εμπνέεται και να εργάζεται πάνω στην ιδέα της ταινίας από τη δεκαετία του 1980 ενώ είχε ξεκινήσει γυρίσματα το 2001. Δεδομένου ότι η ταινία επικεντρωνόταν στην Νέα Υόρκη μετά από μια μεγάλη καταστροφή, αποφάσισε να αναβάλει την παραγωγή μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Τώρα, 20 χρόνια μετά είναι η κατάλληλη στιγμή για τον σκηνοθέτη να επαναφέρει το έργο του.

Μαζί με τον Adam Driver αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία ένα καστ θρύλων του Hollywood  όπως: Jon Voight, Laurence Fishburne, Forest Whitaker και Nathalie Emmanuel.

Ο προϋπολογισμός της ταινίας είναι κάτι λιγότερο από 100 εκατομμύρια δολάρια ενώ δεν έχει δοθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Source | Russh

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR