Quantcast
collaboration retro rtw 2022 may 1 1

Michael Kors x ellesse: Η αμερικανική μόδα συναντά την ιταλική φινέτσα

Στη νέα capsule συλλογή εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’70, πρωταγωνιστούν η Emily Ratajkowski και ο Jay Critch. 

Σε μια καμπάνια για την σεζόν Άνοιξη| Καλοκαίρι 2022 που θα μπορούσε να έχει βγει κατευθείαν από μια σκηνή του Grease, οι εμβληματικές μάρκες Michael Kors και ellesse συνεργάστηκαν για να συνδυάσουν την αμερικανική πολυτέλεια με τα ιταλικά αθλητικά ρούχα.

Δημιουργώντας μια ρετρό αθλητική συλλογή 24 τεμαχίων, ο Michael Kors και η ellesse προσάρμοσαν τα λογότυπά τους σε αθλητικά σουτιέν, φανελάκια, cargo παντελόνια και φορέματα.

llesse emily ratajkowski jay critch 1

Με σκηνικό ένα γήπεδο τένις κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανό του Μαϊάμι, ο φωτογράφος Lachlan Bailey απαθανάτισε την καμπάνια με πρωταγωνιστές το μοντέλο Emily Ratajkowski, τον ράπερ Jay Critch και τη μουσικό Wolftyla ντυμένους με μια φλογερή χρωματική παλέτα (τα άλλα πρόσωπα που συμπληρώνουν το καστ είναι ο Ιάπωνας super-influencer Kemio και τα μοντέλα Herzen Clerge, Lexi Boling και Lucas Ucedo).

h summer capsule collaboration 2022 1

Σε συμφωνία με το χαρακτηριστικό τολμηρό χρωματισμό της ellesse, ολόκληρη η συλλογή ενσωματώνει αποχρώσεις του πορτοκαλί και του φλογερού κόκκινου τα οποία έρχονται σε πλήρη αρμονία με τα καθαρά χρώματα του Michael Kors – λευκό και navy. Τα prints είναι vintage φιλοσοφίας ενώ τα σακάκια, τα παντελόνια, τα αθλητικά παπούτσια, οι διαφάνειες και τα καπέλα τύπου bucket έχουν όλα σπορ αισθητική.

y ratajkowski wolftyla capsule 2022 1 mmer capsule emily ratajkowski 2022 1

Γιορτάζοντας το ισχυρό DNA τόσο του Michael Kors όσο και της ellesse, η συλλογή είναι διασκεδαστική, παιχνιδιάρικη και δυναμική-σε μεγάλο βαθμό χάρη στην athleisure αισθητική- ταιριαστή με τη φετινή σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι που φιλοδοξεί να γίνει μια από τις πιο ελπιδοφόρες μέχρι τώρα.

Source | L’OFFICIEL USA

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR