Quantcast
Coya Mykonos Press Release Photo 03

COYA MYKONOS: Ο απόλυτος προορισμός του καλοκαιριού επιστρέφει για μοναδικές βραδιές γαστρονομίας & διασκέδασης

To COYA Mykonos υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με άκρως ανανεωμένη διάθεση, περισσότερη διασκέδαση και μεγαλύτερα πάρτι, ενώ υπόσχεται να παρασύρει τους επισκέπτες σε μια καθηλωτική, Λατινοαμερικάνικη εμπειρία, για τρίτη συνεχή χρονιά. 

Μύκονος, 5 Μαΐου 2022 – Το COYA Mykonos, ανοίγει τις πόρτες του ειδυλλιακού του χώρου στην καρδιά της Χώρας της Μυκόνου, το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 για τρίτη συνεχή χρονιά, και υπόσχεται τις καλύτερες και πιο καθηλωτικές εμπειρίες που ξεσηκώνουν όλες τις αισθήσεις, εμπνευσμένες από τις γεύσεις και τα χρώματα της κληρονομιάς των Ίνκας και της λατινοαμερικανικής κουλτούρας, καθώς και πάρτι με διεθνείς guest DJs και όχι μόνο.

Coya Mykonos Press Release Photo 04

Μετά την «προσγείωσή» του στο νησί των ανέμων πριν από δύο χρόνια, το COYA Mykonos επιστρέφει με έντονη καλοκαιρινή διάθεση. Ο γραφικός κρυμμένος κήπος, το εντυπωσιακό Pisco Bar και το ολοκαίνουργιο COYA Club είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους επισκέπτες και να τους χαρίσουν μια πραγματικά μοναδική γαστρονομική εμπειρία και αξέχαστα πάρτι, συνδυάζοντας την περουβιανή κουλτούρα με τον κοσμοπολίτικο παλμό της Μυκόνου.

Το μενού του COYA Mykonos περιλαμβάνει αυθεντική περουβιανή fusion κουζίνα, εμπλουτισμένη με κινέζικες, ιαπωνικές και ισπανικές επιρροές – ένα μείγμα που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Σχεδιασμένο για να μοιράζεται, το μενού του COYA περιλαμβάνει μερικά από τα διεθνούς φήμης signature πιάτα, καθώς και μοναδικές ιδιαίτερες επιλογές, φτιαγμένες από προϊόντα υψηλής ποιότητας και φρέσκα υλικά που προέρχονται από τοπικούς προμηθευτές.

Αυτό το καλοκαίρι, όμως, το COYA Mykonos δε σταματά εκεί, αλλά έχει προγραμματίσει τα καλύτερα events, που θα κερδίσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς:

Καθημερινά live DJ sets

Το COYA έχει προγραμματίσει μια σειρά από events και πάρτι για όλο το καλοκαίρι. Το In-house music label, COYA Music φέρνει στη Μύκονο μερικούς από τους καλύτερους resident DJs του COYA παγκοσμίως, οι οποίοι θα παρασύρουν το κοινό με τα διάσημα beats τους. H σεζόν ξεκινάει με τον DJ NSI από το Dubai και το Abu Dhabi και τον resident DJ Seva από το Mayfair και το City. Τον Ιούλιο, τα decks του COYA Mykonos αναλαμβάνει ο Erik Hagleton από το Mayfair και το City μαζί με τον Bensy από το COYA Paris, ενώ, καθώς η σεζόν αρχίζει να πλησιάζει προς το τέλος της, τα πάρτι θα συνεχιστούν για όλο τον Αύγουστο με τον Vichor από το Dubai και το Abu Dhabi και τον Danny O από το Mayfair και το City. Τόσο οι θαμώνες του εστιατορίου όσο και οι λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης μπορούν να απολαύσουν live beats κάθε βράδυ για όλο το καλοκαίρι, καθώς ο χώρος θα μετατρέπεται από εστιατόριο σε club, παρασύροντας τους επισκέπτες σε μοναδικά πάρτι. 

Coya Mykonos Press Release Photo 05

Fiesta de Puesta

Για εκείνους που επιθυμούν να απολαύσουν το δείπνο τους νωρίς, το COYA έχει δημιουργήσει το απολαυστικό μενού Fiesta de Puesta, που αποτελείται από τρία πιάτα με μερικά από τα αγαπημένα πιάτα του COYA σε συνδυασμό με ½ μπουκάλι σαμπάνια Veuve Clicquot.

Το menu Fiesta de Puesta θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμο από τον Ιούνιο, μεταξύ 19.30-20.00 με κόστος 150€ το άτομο.

Το COYA Music παρουσιάζει το COYA Ritual

Αυτό το καλοκαίρι, το COYA Music παρουσιάζει το διεθνούς φήμης event, COYA Ritual, το οποίο θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα, ξεκινώντας από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου. Οι επισκέπτες του COYA Ritual θα βυθιστούν σε μια μοναδική ατμόσφαιρα ηλεκτρονικής μουσικής και θα βιώσουν μια μαγική εμπειρία, χάρη στους ασταμάτητους tribal ήχους με μελωδική techno και νοτιοαμερικανικές επιρροές. Το εβδομαδιαίο πάρτι αναμένεται να φέρει τα καλύτερα beats στο νησί από resident DJs του COYA Music από όλο τον κόσμο, μαζί με διεθνείς guest DJs.

Το line up του COYA Ritual, κάθε Δευτέρα, περιλαμβάνει:

6 Ιουνίου | Pippi Ciez
13 Ιουνίου | Raw Main
20 Ιουνίου | Bross
27 Ιουνίου | DSF
4 Ιουλίου | Kaytek
11 Ιουλίου | Claudio Ricci
18 Ιουλίου | Notre Dame
25 Ιουλίου | Yamil
1 Αυγούστου | Sparrow & Barbossa
8 Αυγούστου | Chus
15 Αυγούστου | Notre Dame

Χαιρετισμός στον Ήλιο (Sun Salutation)

Από τις 7 Ιουλίου, τα Σαββατοκύριακα θα ξεκινάνε λίγο νωρίτερα με ένα μαγικό… Χαιρετισμό στον Ήλιο. Κάθε Πέμπτη του Ιουλίου και του Αυγούστου, ο κήπος θα ντύνεται σε χρυσές αποχρώσεις και οι επισκέπτες του COYA Mykonos θα αποτίνουν φόρο τιμής στον Θεό του Ήλιου, Inti Raymi. Εντυπωσιακοί ερμηνευτές και μελωδικοί ήχοι κρουστών από τον διάσημο παραγωγό και ντράμερ Walter Scalzone, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που θα μαγέψουν και θα παρασύρουν τους επισκέπτες σε απροσδόκητα «ηλιόλουστα μονοπάτια».

COYA Club

Γύρω στα μέσα Ιουνίου, το COYA Club κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην εσωτερική αυλή του εστιατορίου. Για τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης, που αναζητούν την πιο prive και πολυτελή εμπειρία πάρτι, το COYA Club είναι το ιδανικό μέρος από τις 23:00, με premium bottle service.

Το διάσημο λευκό πάρτι «La Noche Blanca» επιστρέφει

Μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο του την περασμένη σεζόν, το δημοφιλές πάρτι La Noche Blanca, επιστρέφει για να «ντύσει» το νησί των ανέμων, για άλλη μια φορά, στα λευκά! Το διεθνούς φήμης καλοκαιρινό θεματικό πάρτι, από ετήσιο γίνεται μηνιαίο, και θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου, 21 Ιουλίου και 11 Αυγούστου. Οι ενδιαφερόμενοι αρκεί να απογειώσουν το λευκό outfit τους, καθώς τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το COYA παρέχοντας ένα μοναδικό πάρτι με live performances υπό τους ήχους των resident DJs του COYA Music.

Το COYA κλείνει τα 10!

Το COYA Mykonos συνεχίζει τις καλοκαιρινές εκπλήξεις με μια πρωτότυπη συνεργασία που έρχεται να σφραγίσει με τον πιο εορταστικό τρόπο τα 10 χρόνια ζωής του διεθνούς brand COYA. Η γεννημένη στη Σκωτία καλλιτέχνης Johanna Fleming, συνεργάζεται με το COYA Mykonos για να διακοσμήσει 10 γυάλινα pisco jars (που βρίσκονται συνήθως μέσα στο Pisco Bar). Ως μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας του COYA, που ενώνει καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, η Johanna θα μεταμορφώσει τα βάζα σε εκπληκτικά γλυπτά έργα τέχνης που οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν και να θαυμάσουν. Εμπνευσμένο από τη φύση, το μοναδικό σχεδιαστικό στυλ της Johanna ισορροπεί κάπου μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, ενώ στόχος της σε κάθε έργο είναι να «θωρακίσει» κάθε στοιχείο και όμορφο χαρακτηριστικό, από το πέρασμα του χρόνου.

Ώρες Λειτουργίας του Εστιατορίου και του Pisco Bar

Δευτέρα – Κυριακή: 7:30μμ – 03:00πμ (η κουζίνα κλείνει 01:30πμ)

(Ακολουθώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης σχετικά με τα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19, οι ώρες λειτουργίας ενδέχεται να τροποποιηθούν). 

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR