Quantcast
https hypebeast.com image 2022 04 Ib Kamara Is Off Whites New Art and Image Director 1 1

Ibrahim Kamara: Ο νέος art & image director της Off-White

Ο Ibrahim Kamara, ο άνθρωπος που επιμελείται τα σόου της Off-White εδώ και χρόνια, έγινε ο νέος art & image director, σε μια απόφαση της εταιρείας να συνεχίσει το όραμα του αείμνηστου σχεδιαστή Virgil Abloh.

“Η σχέση του Ibrahim με τον Virgil και την Off-White γεννήθηκε και καλλιεργήθηκε μέσω μηνυμάτων στο Instagram, άνθισε τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά τα τελευταία τρία χρόνια δημιουργώντας έναν ισχυρό δεσμό βασισμένο στον αμοιβαίο σεβασμό και τις κοινές αξίες”, ανέφερε η ανακοίνωση της Off-White στο Instagram.

Στον νέο ρόλο του ο Kamara, “θα αναπτύξει περαιτέρω την επιρροή και τη διορατικότητά του στις συλλογές, την εικόνα και το περιεχόμενο του brand”.

Επιπλέον ο στυλίστας με έδρα το Λονδίνο είναι- από πέρυσι-  αρχισυντάκτης του Dazed,  ενώ υπήρξε συντάκτης μόδας για το i-D. Στο παρελθόν, έχει συνεργαστεί με επωνυμίες όπως Burberry, Louis Vuitton, Labrum London και άλλες.

Σχετικά με την τοποθέτηση του Kamara στη θέση αυτή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Off-White, Andrea Grilli, δήλωσε: “Μετά τον τραγικό θάνατο του Virgil, εργαζόμαστε ακούραστα για να διατηρήσουμε την κληρονομιά του ζωντανή και σε συνεχή εξέλιξη. . Εμπνευσμένοι από το όραμα και την προσέγγιση του στην τέχνη του, έχουμε συγκεντρώσει δημιουργικά μυαλά που αντιπροσωπεύουν τους καλύτερους στην κατηγορία τους και είχαν μια ισχυρή και προσωπική σχέση με τον Virgil. Με το ταλέντο και το όραμά του Kamara, ανυπομονούμε να αναλάβουμε μαζί το επόμενο κεφάλαιο της Off-White, ενθυμούμενοι πάντα την πρωτοποριακή δημιουργικότητα και τις αξίες που είχε στην καρδιά του ο Virgil και που αποτελούν τον πυρήνα του brand”.

Στην ανακοίνωσή του στο Instagram, ο Kamara έγραψε το δικό του αφιέρωμα στον Abloh:

“Ο Virgil θα είναι για πάντα μαζί μας. Μαζί μου. Άλλαξε τον κόσμο και άφησε ανεξίτηλο σημάδι σε όποιον συνάντησε και όχι μόνο. Γενναιόδωρος με το χρόνο, το μυαλό και τη δημιουργικότητά του – δημιούργησε έχοντας στο μυαλό του όλους τους ανθρώπους. Είναι τιμή μου να συνδέσω περαιτέρω τους δεσμούς μου με την Off-White™️ ως Art & Image Director και να είμαι μέλος της ομάδας που θα πει την υπόλοιπη ιστορία που άρχισε να γράφει ο Virgil”.

Source | Hypebeast
Ph. Stefanie Keenan/Getty Images/Burberry

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR