Quantcast
methode times prod web bin c50911f6 8ec2 11ea bbe6 6c3a70667174

Η Lucia Pica και η νέα της συνεργασία με την Byredo

Η Byredo δίνει ακόμη μεγαλύτερη βάση στην κατηγορία beauty, με την Lucia Pica να εντάσσεται στο δυναμικό της εταιρείας και να «υπόσχεται» πολλά. 

Η Byredo ανακοίνωσε ότι διόρισε τη Lucia Pica, ως συνεργάτιδα της στους τομείς creative image και makeup, λίγους μήνες αφότου ολοκληρώθηκε η εξαετή της θητεία στον οίκο Chanel. Η Pica θα συνεργαστεί μαζί με τον ιδρυτή και δημιουργικό διευθυντή της Byredo, Ben Gorham, για την ανάπτυξη και εξέλιξη των προσφερόμενων- από την εταιρία- beauty προϊόντων καθώς και για την “οικοδόμηση” μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές.
“Η δουλειά της Lucia είναι εξαιρετική. Ο τρόπος που “μεταμορφώνει” τους ανθρώπους μέσω του μακιγιάζ είναι όμορφος και συνάδει με αυτό που ελπίζω να πετύχουμε στην Byredo. “ δήλωσε ο Gorham σε δελτίο τύπου.

Η Byredo, η οποία ιδρύθηκε στη Στοκχόλμη το 2006, βρίσκεται σε έναν δρόμο εξέλιξης, πέρα ​​από το να αποτελεί αποκλειστικά μια επωνυμία αρωμάτων.

Εστιάζοντας σε beauty και makeup, η Byredo ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2020 μια προσπάθεια ένταξης στο δυναμικό της, μιας σειράς καλλυντικών. Η Isamaya Ffrench, η Βρετανίδα make-up artist γνωστή για την αντισυμβατική προσέγγιση της στην τέχνη του μακιγιάζ μαζί με τη δημιουργική σύμβουλο Nellie Eden έφεραν μια ανατρεπτική, μη κομφορμιστική αισθητική στο μακιγιάζ της Byredo. Η Ffrench αργότερα “μετακόμισε” στην Burberry για να γίνει global beauty director, ενώ η Eden ανέλαβε πρόσφατα τη θέση του creative beauty editor της Brown.

(Εκτός από το λανσάρισμα καλλυντικών, η Byredo έχει εντάξει στις συλλογές της αθλητικά παπούτσια, ρούχα, γυαλιά, άλλα αξεσουάρ και συλλεκτικά είδη. Συνεργάστηκε επίσης με την- με έδρα τη Στοκχόλμη- Our Legacy για να μετατρέψει τα υλικά της που περίσσεψαν σε μια περιορισμένης έκδοσης συλλογή με ονομασία Byproduct.)

Η Lucia Pica θα κάνει την πρώτη της παρουσίαση για την Byredo Makeup αργότερα μέσα στη χρονιά.

Source |Vogue Business

More Stories
cq5dam.web.1280.1280 (5)
Miu Miu x Church’s
DIDÉE.GR