Quantcast
o.BInGp655UPx

Rimbaud: Το νέο unisex άρωμα του οίκου CELINE δια χειρός Hedi Slimane

Ως μέρος της συλλογής αρωμάτων, ο οίκος Celine παρουσίασε το νεότερο άρωμα αυτής, το Rimbaud. Το άρωμα διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη -100 ml/200 ml και 15ml για τη σειρά Travel Spray.

Το όνομα του -Rimbaud- εμπνεύστηκε από τον εξαιρετικά αναγνωρισμένο Γάλλο ποιητή Arthur Rimbaud, ο οποίος κέρδισε ευρεία αναγνώριση για την επιρροή του στο σουρεαλιστικό κίνημα κατά τη διάρκεια του 1800 ενώ τα αρώματα που αναδύει αντιπροσωπεύουν μια αφηρημένη αναπαράσταση και αποτίουν φόρο τιμής στη γαλλική λογοτεχνία.

Εμπνευσμένο και σχεδιασμένο από τον Hedi Slimane, το νεότερο άρωμα του οίκου έχει χαρακτήρα ξεχωριστό και πολυποίκιλο. Αυτό σημαίνει ότι νεανικότητα και ωριμότητα, ανδρική και γυναικεία φύση, ανθρώπινη ευπάθεια και δύναμη αναμειγνύονται με την ενσάρκωση του γαλλικού ήθους του εμπνευστή – στοιχεία που στο σύνολό τους περιλαμβάνονται στη λογοτεχνία και τη γραφή παγκοσμίως- , δημιουργώντας ένα συνονθύλευμα εκρηκτικό και ρομαντικό συνάμα.

Το άρωμα του Slimane οπτικοποιείται μέσω της συλλογής του για το Καλοκαίρι του 2022. Αποχρώσεις του γκρι και του λευκού, σε συνδυασμό με βοτανικά σχέδια, που συχνά συνοδεύονται από πιο σκούρες αποχρώσεις του μαύρου ή του army green για να δημιουργήσουν μια φρέσκια εμφάνιση.

Η σύνθεση του αρώματος, με αρώματα λεβάντας και ίριδας,  αγαπημένα του Slimane, συνδυάζεται με το χαρακτηριστικό γνώρισμα του οίκου Celine (powder) που υπάρχει στη συλλογή Haute Parfumerie στο σύνολό της.

Το μπουκάλι του Rimbaud είναι σε ορθογώνια μορφή και “προσωποποιεί” την περίφημη τέχνη της γαλλικής υαλουργίας με ένα περίτεχνο στυλ εμπνευσμένο από τον κλασικισμό του 17ου αιώνα, με ορατότητα από κάθε μία από τις πλευρές του μπουκαλιού και προσεγμένο καπάκι.

o.88568 6PC1H1205 4 SP22 scaled 1

Φωτογραφίες | Hedi Slimane/ Céline
Source | V Magazine

More Stories
DIOR MENS SUMMER 2024 FITTINGS EDITO STILL LIFE BY JACKIE NICKERSON 24 scaled (1)
The Dior Charm Bag: Το νέο έμβλημα της σύγχρονης πολυτέλειας
DIDÉE.GR