Quantcast
fendi ledger nano x case 1

Οι νέες θήκες κρυπτονομισμάτων της συνεργασίας Fendi x Ledger

Η Fendi παρουσίασε μια νέα συνεργασία της με την παγκόσμια πλατφόρμα διαχείρισης ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων Ledger, στην πρόσφατη ανδρική συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022.

Σχεδιασμένη από τη Silvia Venturini Fendi, η συνεργασία περιλαμβάνει δύο ασημένιες θήκες για το πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων Ledger. Η μία σιλουέτα αναπαράγει το σχήμα της εμβληματικής τσάντας Baguette από γυαλισμένο αλουμίνιο. Το κομμάτι ανοίγει για να αποκαλύψει μια μικρή “τσέπη” που κρατά το Ledger Nano X. Η δεύτερη σιλουέτα μοιάζει με την αλυσίδα O’Lock, με την υπογραφή FF να είναι ανάγλυφη στο αξεσουάρ που ανοίγει.

“Το όνομα Fendi είναι συνώνυμο της καινοτομίας και της δεξιοτεχνίας και μας αρέσει να τραβάμε τα βλέμματα. Για εμάς, η δημιουργία αφορά εξίσου το αόρατο με το ορατό – γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό για εμάς να αγκαλιάσουμε το μέλλον και να γίνουμε γέφυρα φυσικής και εικονικής πολυτέλειας.”, δήλωσε η Silvia Venturini Fendi.

Στο δελτίο τύπου αναφέρεται: “Μέσα από αυτήν την πρωτοποριακή συνεργασία και οι δύο πλευρές, αναγνωρίζουν τις απεριόριστες δυνατότητες του Web 3.0, εγκαινιάζοντας μια νέα γενιά πολυτέλειας και δεξιοτεχνίας που γεφυρώνει τον φυσικό και τον εικονικό κόσμο”.

Η συνεργασία Ledger x Fendi πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσω του ιστότοπου του οίκου τον Ιούνιο του 2022.

fendi ledger nano x case 2

Source | Uncrate

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR