Quantcast
orient express la dolce vita 3

Οι νέες αμαξοστοιχίες της Orient Express πρόκειται να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες από το 2023

Αποκαλύπτοντας τις νέες αμαξοστοιχίες της με το όνομα La Dolce Vita, η Orient Express, η οποία λειτουργεί πλέον υπό τη διεύθυνση του γαλλικού ομίλου Accor, παρουσίασε τα εσωτερικά των νέων δημιουργημάτων τα οποία εντυπωσιάζουν με την καλαισθησία και τον σχεδιασμό τους.

Οι έξι νέες αμαξοστοιχίες θα εκτελούν 12 γραφικές διαδρομές στην Ιταλία αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης και θα καλύπτουν ένα δίκτυο που περιλαμβάνει συνολικά 131 πόλεις αλλά και εμβληματικούς προορισμούς όπως οι Άλπεις, η Val d’Orcia στην Τοσκάνη και η Μatera. Επιπλέον, τρία διεθνή δρομολόγια θα μεταφέρουν ταξιδιώτες από τη Ρώμη στο Παρίσι, την Κωνσταντινούπολη ή το Σπλιτ, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα ενδιάμεσης στάσης στη Ρώμη με διαμονή στο ξενοδοχείο Orient Express Minerva, το οποίο έχει προγραμματιστεί να λειτουργήσει το 2024.

Σχεδιασμένα από το αρχιτεκτονικό γραφείο Dimorestudio του Μιλάνου, φέρουν ιταλική φινέτσα και μοναδική κομψότητα στις 12 deluxe καμπίνες και τις 18 σουίτες τους καθώς και στο βαγόνι του εστιατορίου υψηλής γαστρονομίας στο οποίο μπορεί κάποιος να ζήσει μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Τα ταξίδια με τρένο αντιπροσωπεύουν την πιο πράσινη επιλογή μεταφοράς, ενισχύοντας τα ταξίδια σε μεγάλες πόλεις καθώς και σε τοποθεσίες με ελκυστικά πολιτιστικά αξιοθέατα και τοπία, λέει ο Luigi Corradi, Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της Trenitalia.

http cdn.cnn .com cnnnext dam assets 211223144921 06 luxury orient express train launching in italy in 2023 orient express la dolce vita 1 orient express la dolce vita 2 orient express la dolce vita 3

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR