Quantcast
https hypebeast.com wp content blogs.dir 6 files 2021 11 polaroid create your holiday now plus camera hypebae 2

Create your Holidays: H εορταστική καμπάνια της Polaroid για τα φετινά Χριστούγεννα

Στη νέα καμπάνια της Polaroid με τίτλο Create Your Holidays, τα αστραφτερά φώτα των Χριστουγέννων εμπλουτίζουν το φόντο των έγχρωμων φωτογραφιών από τις κάμερες Now+ και Go. Ενθαρρύνοντας τη δημιουργικότητα και τον αυθορμητισμό αυτές τις γιορτές, η κάμερα Polaroid Now+ είναι εξοπλισμένη με παιχνιδιάρικα εργαλεία φωτογραφίας που είναι προσβάσιμα μέσω της εφαρμογής Polaroid.

Η Polaroid Now+ που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το φθινόπωρο, διαθέτει ενσωματωμένη συνδεσιμότητα και μια σειρά από άλλες βελτιωμένες λειτουργίες. Αλλάζοντας και εξελίσσοντας συνεχώς την τεχνολογία της για να ταιριάζει στον τρόπο ζωής και τις ανάγκες των χρηστών της, η κάμερα Now+ συνδυάζει την παραδοσιακή αναλογική φωτογραφία με ψηφιακά εργαλεία (light painting, ανανεωμένο διάφραγμα, λειτουργία τριπόδου).

Η κάμερα Now+ συνοδεύεται από κιτ φακού πέντε τεμαχίων που περιλαμβάνει φακό Starburst και τεσσερις φακούς με φίλτρα κόκκινο, πορτοκαλί, μπλε και κίτρινο, που μπορούν να αναδείξουν ή αντίστοιχα να “απαλύνουν” το χρώμα στις εικόνες. Οι φακοί, μαζί με τα εργαλεία της εφαρμογής, επιτρέπουν στους χρήστες είτε να επεξεργάζονται γρήγορα στιγμιότυπα είτε να πειραματίζονται με τις φωτογραφίες για ώρες.

Μια ακόμη πρόταση της Polaroid είναι η νέα Polaroid Go, η μικρότερη φορητή κάμερά της. Συνδυάζοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία της κάμερας σε μια συσκευή 4 επί 2 ιντσών, η Go διαθέτει φλας και χρονοδιακόπτη και μπαταρία μεγάλης διάρκειας.

https hypebeast.com wp content blogs.dir 6 files 2021 11 polaroid create your holiday now plus camera hypebae 1 https hypebeast.com wp content blogs.dir 6 files 2021 11 polaroid create your holiday now plus camera hypebae 5 https hypebeast.com wp content blogs.dir 6 files 2021 11 polaroid create your holiday now plus camera hypebae 9 https hypebeast.com wp content blogs.dir 6 files 2021 11 polaroid create your holiday now plus camera hypebae 11

Source | Hypebae

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR