Quantcast
NOMOS Autobahn Directors Cut 1

Autobahn Director’s Cut: Τα τρία νέα μοντέλα περιορισμένης έκδοσης της ΝΟΜΟS

Όταν κυκλοφόρησε το NOMOS Autobahn το 2018, ήταν μια εντελώς νέα σειρά, ένα εντελώς νέο σχέδιο για την NOMOS. Κατασκευασμένο από τον βραβευμένο Γερμανό σχεδιαστή Werner Aisslinger φάνηκε αμέσως η διαφορά του από τα άλλα μοντέλα NOMOS – προφανώς, λόγω του καινοτόμου  του σχεδιασμού.

Η NOMOS, πρόσφατα παρουσίασε τρία νέα ρολόγια στη γραμμή Autobahn – Director’s Cut. Ονομάστηκαν από τους μεγάλους γερμανικούς αυτοκινητόδρομους A9, A3 και A7 και τα τρία νέα μοντέλα είναι στα αγαπημένα χρώματα του Aisslinger και θυμίζουν τα έντονα χρώματα αυτοκινήτων που θα μπορούσες να συναντήσεις στη Γερμανία τη δεκαετία του ’60 και του ’70.

Κάθε αυτοκινητόδρομος έχει ένα “προσωπικό” νόημα για τον Aisslinger μιας και οδηγεί για χρόνια και έτσι συνδέεται με πολλές αναμνήσεις οδήγησης.
Τα A9, A3 και A7  διαθέτουν ένα φωτεινό δαχτυλίδι που θυμίζει τις φωτισμένες οθόνες στο ταμπλό ενός αυτοκινήτου.

03 NOMOSGlashtte Autobahn neomatik 41 Date DirectorsCut A3 02 NOMOSGlashtte Autobahn neomatik 41 Date DirectorsCut A7

Η διάμετρος είναι  41mm, το πάχος 10,5mm, το υλικό κατασκευής είναι ανοξείδωτο ατσάλι ενώ τα χρώματα στα οποία είναι διαθέσιμα είναι: μαύρο, λευκό/ πορτοκαλί, μπλε/κίτρινο.
Υπάρχει φωτιζόμενο κομμάτι στο καντράν του ρολογιού, από τις 8 έως 4 σε όλες τις εκδόσεις.
Το λουράκι είναι επίσης σχεδιασμένο από τον Werner Aisslinger.

08 NOMOSGlashutte Autobahn neomatik 41 Date DirectorsCut A9 04 NOMOSGlashtte Autobahn neomatik 41 Date DirectorsCut A9

Η NOMOS είναι ένα μικρότερο ανεξάρτητο brand που λειτουργεί εκτός της ελβετικής βιομηχανίας ρολογιών, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να κάνει σημαντικά βήματα ακόμη και με συλλέκτες.

Η ομάδα της ΝΟΜΟS βρήκε ένα στυλ σχεδιασμού που λειτούργησε και ήταν εύκολα αναγνωρίσιμο στην αγορά, ενώ εστίασαν επίσης στην limited παραγωγή και τη διατήρηση των τιμών υπό έλεγχο.
Η τιμή αυτών των τριών εκδόσεων είναι $ 4.800 (είναι η ίδια με τις κανονικές εκδόσεις) καθιστώντας τα ρολόγια ένα μπόνους για τους πελάτες που αγοράζουν τις εκδόσεις του Autobahn.

Τα τρία ρολόγια είναι περιορισμένη έκδοσης με 175 κομμάτια να είναι διαθέσιμα από κάθε έκδοση.

Source | Hodinkee

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR