Quantcast
yeezy gap hoodie

Ο Kanye West και η Gap επεκτείνουν τη συνεργασία τους με ένα νέο hoodie

Μετά το Round Jacket, ο Kanye West και η Gap επεκτείνουν τη συνεργασία τους με ένα hoodie.

Βασικό κομμάτι για μια ντουλάπα και για όλες τις εποχές, είναι πλέον διαθέσιμο σε έξι αποχρώσεις: από σιωπηλούς τόνους του μαύρου του καφέ και του κίτρινου έως πιο ζωντανές αποχρώσεις του μωβ, του μπλε και του κόκκινου, ενώ είναι κατασκευασμένο από 100% οργανικό βαμβάκι. Διατίθεται σε unisex μέγεθος τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά, με τιμή $ 90 USD ($ 70 USD η παιδική έκδοση).

Η κατασκευή του είναι με διπλό στρώμα υφάσματος και κουκούλα. Αντί για κορδόνια ή πρόσθετες λεπτομέρειες, ο σχεδιασμός διαθέτει μια αισθητά υπερμεγέθη εφαρμογή με πτυσσόμενο ώμο και μεγάλη τσέπη στο μπροστινό μέρος.

Όπως και τα υπόλοιπα κομμάτια Yeezy έτσι και το συγκεκριμένο hoodie διατηρεί μια καθαρή αισθητική με έντονες ραφές και χωρίς εμφανή επωνυμία.

Η συλλογή ήταν αποκλειστική για τις ΗΠΑ ενώ ήδη το πολυπόθητο hoodie έχει κάνει την εμφανισή του σε ιστότοπους μεταπώλησης με τιμές ακόμη και δεκαπλάσιες της αρχικής.

yeezy gap hoodie release date buy 1 yeezy gap hoodie release date buy 2 yeezy gap hoodie release date buy 4 yeezy gap hoodie release date buy 5

Source | HYPEBEAST, Uncrate

More Stories
Vipp Cold Hawaii 15 (1)
Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας
DIDÉE.GR