Quantcast
collection shot main visual 2000x2000 300dpi
collection shot main visual 2000x2000 300dpi

Απολαμβάνοντας τις μυστηριώδεις ιδιότητες της νύχτας & του χαβιαριού με τη συλλογή Skin Caviar της La Prairie

Το νυχτερινό τελετουργικό φροντίδας με τη συλλογή Skin Caviar της La Prairie είναι μια αξεπέραστη εμπειρία, όμοια της οποίας σίγουρα δεν έχεις ζήσει ποτέ ξανά.


Υπάρχει κάτι απελευθερωτικό στη νύχτα. Κάτι μαγικό. Όταν ο ήλιος πέφτει και ο ουρανός αρχίζει να αλλάζει χρώματα, δεν μεταμορφώνεται μονάχα εκείνος αλλά κι εσύ. Η ένταση της μέρας σταδιακά εξασθενεί και δίνει τη θέση της στις άπειρες πιθανότητες της νύχτας, στα λαμπερά φώτα της πόλης που τρεμοπαίζουν από κάποιο ψηλό σημείο, στο μπλε neon φως κάτω από το οποίο θα ηρεμήσεις, θα εξομολογηθείς σκέψεις που ούτε φανταζόσουν ότι θα μοιραζόσουν ποτέ με κάποιον κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα ερωτευτείς. 

Ένα φόρεμα στο μπλε του κοβαλτίου, το χρώμα της θηλυκότητας, της τόλμης, της δύναμης, όμοιο με εκείνο του νυχτερινού ουρανού, διακριτικά κοσμήματα, σαν τα μακρινά αστέρια που στολίζουν τον αόρατο θόλο της γης, έντονο μακιγιάζ και είσαι έτοιμη να κατακτήσεις τη νύχτα, να δώσεις χώρο στη δημιουργικότητά σου να ξεδιπλωθεί, να αγκαλιάσεις το απροσδόκητο χωρίς τις αντιστάσεις της μέρας. Στη νύχτα νιώθεις μόνο ότι υπάρχεις, σε αυτή μόνο μπορείς να είσαι η καλύτερη, πιο ενδυναμωμένη από ποτέ εκδοχή του εαυτού σου, μόνο στο σκοτάδι νιώθεις να ευδοκιμείς. 

Όπως η σπάνια, φυσική ρετινόλη, ένα απροσδόκητο, μυστηριώδες συστατικό του χαβιαριού που υπάρχει μόνο στο σκοτάδι. Αυτό το μοναδικό συστατικό ανακάλυψαν οι επιστήμονες της La Prairie. Η ρετινόλη είναι ένα μόριο περιζήτητο για την ασύγκριτη αποτελεσματικότητά του στην εξάλειψη των λεπτών γραμμών, το οποίο, όμως, είναι εξαιρετικά δύσκολο να εξαχθεί και να συντηρηθεί. Αποφασισμένοι να αναδείξουν όλη του την κρυφή δύναμη, οι επιστήμονες του Οίκου μέσα από μία ειδικά σχεδιασμένη διαδικασία εκχύλισης κατέληξαν στη σύνθεση του Caviar Retinol το οποίο συντίθεται από λιπίδια και ρετινόλη χαβιαριού. Η αποτελεσματικότητά του δεν μένει απλώς στη συσφιγκτική και επανορθωτική του δράση, αλλά στην εξάλειψη των λεπτών γραμμών και ρυτίδων που κορυφώνεται τις νυχτερινές ώρες, όπως ακριβώς συμβαίνει με την προσωπικότητά σου, που ανθίζει και ξεδιπλώνει όλες της τις αποχρώσεις στις συνθήκες της νύχτας.

SC NTO TRIORETOUCH

Συμβαίνουν συγκλονιστικά πράγματα στο δέρμα μας τη νύχτα. Τη στιγμή λοιπόν που, αφού έχεις καρπωθεί όσα είχε να σου προσφέρει εκείνη, και είσαι έτοιμη να παραδοθείς στα όνειρα που φωλιάζουν σε ένα κουκούλι καλά κρυμμένο στις πτυχές του μυαλού, η επιδερμίδα σου επικεντρώνεται κατά κύριο λόγο στην ανάπλαση. Στο σκοτάδι της νύχτας η επιδερμίδα συνθέτει κολλαγόνο. Παράλληλα όμως, το δέρμα ρίχνει τις άμυνές του με αποτέλεσμα την απώλεια νερού και κατά συνέπεια, με το χρόνο, την απώλεια ζωντάνιας. 

Εκεί έρχεται το Skin Caviar Nighttime Oil, εμπλουτισμένο με Caviar Retinol, με τη λυτρωτική του σύνθεση που ενισχύεται περαιτέρω με το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie, το οποίο πρώτη φορά ενσωματώνεται σε ένα λάδι, να φυλακίσει την απαραίτητη υγρασία που χρειάζεται το δέρμα και να συνεργαστεί με το φυσικό ρυθμό της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας, βοηθώντας στην αντιμετώπιση της απώλειας της ζωντάνιας της επιδερμίδας εξαιτίας της γήρανσης. 

Product main visual 2400x3680 72dpi

Έπειτα από μία βόλτα στον κόσμο της νύχτας, έχοντας ενδυναμωθεί εσωτερικά, έχοντας γεμίσει με εμπειρίες και αναφορές οφείλεις να προσφέρεις στην επιδερμίδα σου ένα τελετουργικό φροντίδας με τη Skin Caviar συλλογή της La Prairie και τον απόλυτο βασιλιά της, το Skin Caviar Nighttime Oil, εμπλουτισμένο με Caviar Retinol, που έρχεται σε ένα απαράμιλλης αισθητικής βάζο εμπνευσμένο από το κίνημα του Bauhaus σε χρώμα μπλε του κοβαλτίου, και που στο εσωτερικό του στεγάζει ένα αδιαφανές μαύρο δοχείο. Έτσι, δημιουργείται μία έντονη αντίθεση ανάμεσα στο μπλε κοβαλτίου και το απόλυτο σκοτάδι, ενώ η υπερσύγχρονη γυάλινη κατασκευή προστατεύει τις μυστηριώδεις ιδιότητες του Caviar Retinol, καθώς είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό. Μια ιδανική συνάντηση μορφής και λειτουργίας.

Το νυχτερινό τελετουργικό φροντίδας Skin Caviar ξεκινά με απόλυτα καθαρή επιδερμίδα. Μερικές σταγόνες Skin Caviar Essence – in – Lotion συμβάλλουν στην καταπράυνση και την προετοιμασία της επιδερμίδας για τις θεραπείες που θα ακολουθήσουν. To εμπλουτισμένο με Caviar Premier και Caviar Absolute, Skin Caviar Liquid Lift, έρχεται αμέσως μετά για να ασυναγώνιστη ανόρθωση και ορατή επανάκτηση του όγκου της επιδερμίδας. Ακολουθούν το Skin Caviar Eye Lift και το Skin Caviar Luxe Eye Cream εμπλουτισμένα με τη σύνθεση Caviar Premier για αναζωογόνηση, ανόρθωση και επαναπροσδιορισμό της σημαντικότερης περιοχής του προσώπου, εκείνη των ματιών.

Η τελετουργία ολοκληρώνεται φυσικά με τον απόλυτο πρωταγωνιστή της βραδιάς, το Skin Caviar Nighttime Oil, που θα φυλακίσει μέσα στην ανάλαφρη μα ταυτόχρονα πλούσια και μεταξένια σύνθεσή του όλα τα ενεργά συστατικά της τελετουργίας που προηγήθηκε και θα καταπραΰνει και απαλύνει την επιδερμίδα προσφέροντας μια αίσθηση απόλυτης απόλαυσης. Με την πάροδο του χρόνου, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες εμφανίζονται μειωμένες, η επιδερμίδα δείχνει σφριγηλή και η υγρασία παραμένει θωρακισμένη στις εσωτερικές στιβάδες της, ενώ η πολύτιμη ισχύ του χαβιαριού, παρατείνεται πέρα από τη νύχτα.

collection shot main visual 2000x2000 300dpi

Και εσύ παραμένεις διαχρονικά η απόλυτη κυρίαρχος της νύχτας που ξέρει να περιηγείται γενναία και γεμάτη τόλμη στα μυστηριώδη μονοπάτια της, να παίρνει από αυτή όσα καλά έχει να της προσφέρει και όποτε το επιλεγεί, να βυθίζεται μέσα στο απερίγραπτα βαθύ μπλε του κοβαλτίου του νυχτερινού ουρανού και να ονειρεύεται… το επόμενο μαγικό βράδυ. 

#skincaviar
#CobaltNight

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR