Quantcast
wedo didee 24

weDo/ Professional x didee.gr: Μια μοναδική εμπειρία βιωσιμότητας στη φύση

Η weDo/ Professional και το didee.gr έφεραν κοντά τέσσερις προσωπικότητες που διάγουν, αλλά και προάγουν ο καθένας στο πεδίο τους, τον βιώσιμο τρόπο ζωής για να ζήσουν μία αυθεντική vegan εμπειρία στη φάρμα Farm to Fork, μια μικρή βιολογική φάρμα στο Μαρκόπουλο που καλλιεργεί όλα της τα προϊόντα – ανάμεσά τους και βρώσιμα λουλούδια – φυσικά, χωρίς χημικά ή βιολογικά λιπάσματα, παρά μόνο επωφελείται από τους φυσικούς μηχανισμούς της γης.

wedo x didee.gr 16

O chef και ιδιοκτήτης της φάρμας Farm to Fork, Δημήτρης Χατζηδημητρίου, προσέφερε στους καλεσμένους του την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στη Φύση, να αλληλεπιδράσουν και να γίνουν μέρος μιας έμπρακτης προσπάθειας για έναν πιο υγιεινό και βιώσιμο τρόπο ζωής

Ο Ιωσήφ Κουτσουλίνης, Head of Marketing της Wella Company, ήταν εκεί για να υποδεχτεί και να μυήσει τους καλεσμένους: Νίκη Χάγια, Δημοσιογράφο και Vegan Lifestyle Blogger, Δημήτρη Πέππα, Υπ. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα της Διατροφογενετικής, Ιφιγένεια Μπάκα, Pilates Instructor και Κωνσταντίνο Δήμουλα,Vegan Food Blogger στον υπέροχο κόσμο της weDo / Professional, μέσα από μια μοναδική εμπειρία στη φύση, η οποία στο τέλος της κατάφερε να εξυμνήσει τη σπουδαιότητα της βιωσιμότητας στη σύγχρονη ζωή. wedo x didee.gr 18

wedo x didee.gr 7
Ιωσήφ Κουτσουλίνης, Head of Marketing Wella Company

Όλοι τους προσωπικότητες που ζουν την καθημερινότητά τους βιώσιμα, έχουν αγκαλιάσει τον βιγκανισμό και αγαπούν έμπρακτα τον πλανήτη, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τον Δημήτρη Χατζηδημητρίου και την ομάδα του στη φάρμα και στο τέλος να απολαύσουν ένα vegan lunch με βιολογικά προϊόντα καλλιεργημένα σε αυτή. 

wedo x didee.gr 6

Όπως ακριβώς η weDo/ Professional, το brand περιποίησης μαλλιών της Wella Company με οικολογική συνείδηση, που προσφέρει μια σειρά από vegan, cruelty-free και 100% ανακυκλώσιμα προϊόντα και μας ενθαρρύνει όλους να κάνουμε παρέα πράξεις με θετικό αντίκτυπο, έτσι και η έμπειρη ομάδα γεωπόνων και βιοκαλλιεργητών της Farm to Fork επιδιώκει μέσα από αντίστοιχες βιωματικές δράσεις να ανοίξει νέους ορίζοντες στην επαφή του ανθρώπου με την Φύση. 

wedo x didee.gr 17

Το μενού για τους τέσσερις καλεσμένους, αποκλειστικά με προϊόντα που καλλιεργούνται στη φάρμα Farm to Fork ξεκίνησε με μία ανάμεικτη σαλάτα οργανικής καλλιέργειας, σταφύλια από τον αμπελώνα της, βασιλικό και φυτική μαγιά. Στη συνέχεια προσφέρθηκαν ποικιλία από οργανικά ντοματινια, άνθη αγγούριου, vegan blue cheese, φύτρες αρακά, αμάρανθου και ραπανάκι με αρωματικο ντρέσινγκ δυόσμου. Συνέχισαν με μπρουσκέτα με αγγούρι, γεμιστούς κολοκυθοανθούς με θυμάρι, vegan φέτα, ροζ πιπέρι και φύλλα παντζάρι, ενώ για επιδόρπιο σερβιρίστηκαν vegan panna cotta από γάλα καρύδας, raw μαρμελάδα σύκου, baby βιολέτες και κραμπλ από σαμπλέ πορτοκαλιού. 

wedo dideeΟι αξίες της weDo/ Professional απηχούν εκείνες της Farm to Fork. Η πίστη στις μικρές ομάδες που πορεύονται με το κοινό πάθος για περιβαλλοντική βιωσιμότητα και ελευθερία υπήρξε άλλωστε ο πυρήνας της δημιουργίας τους. Η vegan, cruelty-free σύνθεση των προϊόντων της weDo/ Professional, αλλά και οι συσκευασίες τους που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, σε μία κοινή εμπειρία με το άκρως υγιεινό και πιστό στην αγάπη και την προστασία της γης, του σπιτιού μας, μενού από τον chef και ιδιοκτήτη της φάρμας Farm to Fork έγιναν η κατάλληλη αφορμή για την Νίκη, τον Δημήτρη, την Ιφιγένεια και τον Κωνσταντίνο, όχι μονάχα να βιώσουν μια ανανεωτική, θετική εμπειρία, αλλά και να επικοινωνήσουν πως ο vegan και o βιώσιμος τρόπος ζωής δεν είναι ένα trend που θα ξεθωριάσει, αντίθετα είναι το παρόν και το μέλλον του πλανήτη. Άλλωστε, #TogetherWeDo! 

Ακολουθήστε την weDo/ Professional στο Instagram @wedo_act και στο hashtag #TogetherWeDo, για να δράσουμε όλοι μαζί.

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR