Quantcast
Casa Areca by CoLab in Tulum Mexico Photography by Cesar Bejar 6

Casa Areca: Το δημιούργημα της CO-Lab στο Μεξικό που ενώνεται με το καταπράσινο τοπίο

Τα ερείπια των Μάγια βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τη βίλα της Co-Lab Design Office στην κοινότητα Tulum του Μεξικό.

Το βασικό χαρακτηριστικό και συνάμα ατού της είναι οι υπερμεγέθεις περιστρεφόμενες πόρτες που επιτρέπουν στο περιβάλλον της ζούγκλας να γίνεται ένα με το εσωτερικό της.

Η πρόσφατα ολοκληρωμένη μεξικανική εξοχική κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων έχει τεράστια γυάλινα πάνελ από το δάπεδο έως την οροφή που κάνουν το έξω να γίνει κομμάτι του μέσα και το αντίστροφο, σε χρόνο μηδέν.

Τροπικά φυτά περιβάλλουν την εξωτερική πισίνα και τη βεράντα, ενώ τα μαύρα ατσάλινα πλαίσια των υαλοπινάκων ευθυγραμμίζονται, δημιουργώντας οπτικές γραμμές στους εσωτερικούς χώρους του καθιστικού.

Casa Areca by CoLab in Tulum Mexico Photography by Cesar Bejar 3

Το σαλόνι και η τραπεζαρία μπορούν να φιλοξενήσουν έως 10 άτομα, ενώ μια μεγάλη βεράντα στον τελευταίο όροφο είναι το ιδανικό σημείο για χαλάρωμα την golden hour του ηλιοβασιλέματος πάνω από τη ζούγκλα.

Οι εσωτερικοί χώροι της βίλας είναι μίνιμαλ, με πάτωμα από τσιμέντο που συμπληρώνονται με φωτιστικά από ράταν, χαλιά από γιούτα και ξύλινα έπιπλα. Τα ηλιακά πάνελ τροφοδοτούν ενεργειακά το σπίτι και τα μπάνια είναι εφοδιασμένα με οικολογικά σαμπουάν και αφρόλουτρα.

Το Casa Areca απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία και 3 μίλια με τα πόδια από τα αρχαία ερείπια του Tulum.

Η διανυκτέρευση ξεκινά από 383 λίρες ανά διανυκτέρευση μέσω Airbnb.

Casa Areca by CoLab in Tulum Mexico Photography by Cesar Bejar 683x1024 1 Casa Areca by CoLab in Tulum Mexico Photography by Cesar Bejar 1 683x1024 1 Casa Areca by CoLab in Tulum Mexico Photography by Cesar Bejar 3 1 683x1024 1 Casa Areca by CoLab in Tulum Mexico Photography by Cesar Bejar 5 683x1024 1 Casa Areca by CoLab in Tulum Mexico Photography by Cesar Bejar 7 683x1024 1 Casa Areca by CoLab in Tulum Mexico Photography by Cesar Bejar 8 Casa Areca by CoLab in Tulum Mexico Photography by Cesar Bejar 2

Φωτογραφίες | Cesar Bejar
Source | The Spaces

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR