Quantcast
image

Το Sessions Arts Club του Λονδίνου υποδέχεται το κοινό σε ένα ατμοσφαιρικό κτίριο του 18ου αιώνα

Στεγάζεται στον τέταρτο όροφο του Old Sessions House στη μοντέρνα περιοχή του Clerkenwell και είναι ένα καταφύγιο για τους Λονδρέζους που αναζητούν μια απόδραση από την πόλη.

Σίγουρα -το φαγητό είναι πολύ σημαντικό και στην ουσία είναι αυτό που κάνει ένα καλό εστιατόριο, υπέροχο- αλλά το κερασάκι στην τούρτα είναι ο προσεγμένος χώρος και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης.

Το Sessions Arts Club – που άνοιξε στις 11 Αυγούστου – φαινομενικά τα έχει όλα. Σε ένα διατηρητέο ​​κτήριο του 18ου αιώνα, η καταξιωμένη σεφ Florence Knight, ο καλλιτέχνης Jonny Gent και ο αρχιτέκτονας Russell Potter, δημιούργησαν ενα υποδειγματικό εστιατόριο, wine bar και γκαλερί τέχνης.

Οι επισκέπτες οδηγούνται από μια κόκκινη πόρτα στο πίσω μέρος του πρώην δικαστικού μεγάρου, με έναν ανελκυστήρα μέχρι το μπαρ και το εστιατόριο, το οποίο διαθέτει κομμάτια από τον καλλιτέχνη Jonny Gent και την κουζίνα με επικεφαλής την Florence Knight.

Copy of PORTRAITS 1 135 ef Copy of PORTRAITS 3 148 ef Sessions House Supper Club SHOT 07 005 ef V1 1024x768 1 Sessions House Supper Club Copy of Copy of SHOT 04 205 ef V1 1024x768 1 Sessions House Supper Club SHOT 09 058 ef V1 1024x768 1

Η τραπεζαρία 80 θέσεων πλημμυρίζει από το φως μιας σειράς αψιδωτών παραθύρων που βλέπουν στη βεράντα του τελευταίου ορόφου. Ο χώρος συμπληρώνεται από ένα κομψό μαρμάρινο μπαρ και πισίνα υπερχείλισης με μικρά παρτέρια, πράσινα δερμάτινα καθίσματα, πολυελαίους, πιάνο και πολύ πράσινο , όλα με ανεμπόδιστη θέα στην πόλη του Λονδίνου.

Οι ξεθωριασμένοι τοίχοι και τα χρυσά γείσα είναι ταλαιπωρημένα αλλά πολύ όμορφα. Ολόκληρη η αισθητική είναι βασικά αυτή ενός αρχοντικού που πάει να καταρρέυσει αλλά αναγεννάται.

Το εποχιακό μενού δημιουργείται με προϊόντα τοπικής προέλευσης από ανεξάρτητους προμηθευτές.

Ο ελαφρύς- αριστοτεχνικός σχεδιασμός από τους αρχιτέκτονες του SODA Studio ακολουθεί τη σχολαστική αποκατάσταση από την αρχιτεκτονική ομάδα της Sätila, οι οποίοι ανακαίνησαν ολόκληρο το κτίριο τα τελευταία έξι χρόνια.

sessions art club soda studio image2 Sessions House Supper Club Copy of TERRACE 013 ef 1 Sessions House Supper Club TERRACE 007 ef Sessions House Supper Club Copy of SHOT 11 064 ef 1 Old Sessions House

24 Clerkenwell Green Old Sessions House, Λονδίνο EC1R 0NA

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR