Quantcast
phoebe philo
phoebe philo

Η Phoebe Philo επανέρχεται λανσάροντας το δικό της brand το 2022

Η Phoebe Philo δεν έχει τελειώσει με τη μόδα.

Η σχεδιάστρια από τη Βρετανία, της οποίας η αποχώρηση από τον οίκο Céline πριν από τρία χρόνια οδήγησε τον κόσμο της μόδας σε μια περίοδο υποτονικότητας, επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει με τη δική της (ομώνυμη) γραμμή κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον.

“Το να είμαι στο στούντιο μου και να κάνω για άλλη μια φορά αυτό που ξέρω να κάνω καλά, ήταν συναρπαστικό και απίστευτα ικανοποιητικό.”, δήλωσε η Philo στην ανακοίνωση της. “Ανυπομονώ να έρθω σε επαφή με το κοινό μου και με τους ανθρώπους, παντού.”

Σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερες λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν τον Ιανουάριο, αλλά προς το παρόν, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η σειρά θα είναι “εξαιρετικής ποιότητας και σχεδιασμού” – δηλαδή, ακριβή – και ότι η Philo θα κάνει πράγματα με τους δικούς της όρους αυτή τη φορά .

Ο πρώην εργοδότης της σχεδιάστριας, ο όμιλος LVMH, ανέλαβε μειοψηφικό μερίδιο στο brand, παρέχοντας στη Philo πολύτιμη υποστήριξη , αλλά η ίδια θα είναι αυτή που θα εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο.

“Το να είμαι ανεξάρτητη, να διοικώ και να πειραματίζομαι με τους δικούς μου όρους είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα”, πρόσθεσε. Αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι θα δείξει στο μέλλον τη δική της οπτική για τον κόσμο της μόδας, καθώς έχει εκφράσει αρκετές φορές τη δυσαρέσκειά της για τις συνεχείς απαιτήσεις της μόδας.

Η επιστροφή της Philo στη μόδα αναμενόταν από την ημέρα που έφυγε, αλλά αυτή η ανακοίνωση έρχεται την κατάλληλη στιγμή, τη στιγμή που η βιομηχανία της μόδας επανεξετάζει πώς λειτουργεί και οδηγείται προς μια νέα κατεύθυνση.

Η αληθινή δεξιότητα της Philo δεν ήταν απλώς να δώσει στους αγοραστές της, την τέλεια ζακέτα ή το τέλειο παντελόνι, αλλά να αξιοποιήσει μια σχετική διάθεση ή συναίσθημα της στιγμής – αυτό που σε έκανε να θέλεις να πάρεις αυτό που βλέπεις.

Η Philo πιστώνεται, ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο σύγχρονο σχεδιαστή, την κατανόησή της για το «τι θέλουν οι γυναίκες» με καθαρές και μίνιμαλ γεωμετρίες . Ισχύει το ίδιο και για τους άντρες; Θα είναι πιο περιεκτική όταν πρόκειται για ποικιλία μοντέλων και μεγέθους; Μένει να το δούμε.

Source | BoF

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR