Quantcast
Crosby Studios paris HERO 1024x662 1

Το pop-up κατάστημα της Crosby Studios σε ένα εντυπωσιακό αρχοντικό του Παρισιού

Στο ρομαντικό εσωτερικό του Hôtel de Coulanges του 17ου αιώνα στο Παρίσι, η Crosby Studios δημιούργησε έναν χώρο άκρως αντιπροσωπευτικό της, με το μπλε χρώμα να δεσπόζει, ακολουθώντας κατά κάποιο τρόπο το παράδειγμα του καταστήματος στη Μόσχα.

Το ξενοδοχείο -πρώην αρχοντικό- υπήρξε στο παρελθόν σπίτι της αριστοκρατίας, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών του Λουδοβίκου XIV. Το κτίριο ,το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Le Marais, ανακαινίστηκε πλήρως το 2015 από τον Philippe Rizzotti και φιλοξενεί από τότε pop-up καταστήματα, εκθέσεις και εκδηλώσεις.

Η Crosby studios -εταιρία/ studio σχεδιασμού εσωτερικών χώρων- είναι ο πιο πρόσφατος “ενοικιαστής” που καταλαμβάνει τον χώρο, εγκαθιστώντας μια μινιμαλιστική συλλογή επίπλων με πλούσιο μπλε χρώμα με το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένη. Μπλε παγκάκια και σκαμπό έρχονται σε αντίθεση με το στυλ ροκοκό του κτιρίου ενώ το μενού του μικρού καφέ – που υπάρχει στο χώρο- είναι προσφορά του Rose Bakery.

Ο ιδρυτής της Crosby Studios Harry Nuriev, περιέγραψε το pop-up κατάστημα ως “μέρος για να μπεις σε μια εναλλακτική πραγματικότητα ενσωματωμένη σε ένα παραδοσιακό παριζιάνικο αρχοντικό”.

35-37 Rue des Francs Bourgeois, 75004 Παρίσι, Γαλλία

Crosby Studios paris 05 819x1024 1 Crosby Studios paris 03 819x1024 1 Crosby Studios paris 02 Crosby Studios paris 01 Crosby Studios paris 04

Φωτογραφίες | Crosby Studios
Source | The Spaces

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR