Quantcast
https hypebeast.com image 2021 06 Acne Studios Launches Acne Paper Book To Commemorate Its Early 2000s Magazine TW

Η Acne Studios επανεξετάζει την καλλιτεχνική της κληρονομιά με το βιβλίο “Acne Paper”

Η Acne Studios εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο για το Acne Paper, το περιοδικό του brand που κυκλοφορούσε ανά διετία από το 2005 έως το 2014 και περιελάμβανε φωτογραφία, τέχνη και δημοσιογραφία.

Το σουηδικό brand αναβιώνει αρχειακό υλικό στο νέο βιβλίο, με τα κυριότερα σημεία από όλα τα τεύχη του περιοδικού να αποκτούν μια θέση σε αυτό, συμπεριλαμβανομένης της δουλειάς των Fran Lebowitz, Tilda Swinton, Irving Penn και αμέτρητων άλλων.

Η μάρκα που εδρεύει στη Στοκχόλμη ήταν πάντα στην αιχμή της δημιουργικής βιομηχανίας, επαναπροσδιορίζοντας τη μόδα και την τέχνη με τη συνεργασία και τη βιωσιμότητα.

Τελευταία, έχει δώσει έμφαση στη χρήση ανακυκλωμένων και ηθικά προερχόμενων υλικών για να δημιουργήσει τις συλλογές της.

Την επιμέλεια του τόμου Acne Paper ανέλαβε ο Thomas Persson, εκδότης και δημιουργικός διευθυντής του περιοδικού με την νέα έκδοση να περιλαμβάνει το περίφημο αρχείο του περιοδικού μαζί με νέες προσθήκες.

Με 568 σελίδες, το βιβλίο είναι μια μινιμαλιστική ποικιλία πολιτισμού, λογοτεχνίας και καλλιτεχνικής ερμηνείας.
Συγκεκριμένα, το περιοδικό περιλαμβάνει συνεντεύξεις από μια λίστα με δημιουργικούς ανθρώπους και καλλιτέχνες όπως Azzedine Alaïa, Kim Jones, David Bailey και αμέτρητους άλλους. Μαζί με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα μόδας και τέχνης, το περιοδικό περιλαμβάνει και νεότερους ανθρώπους όπως η Roe Ethridge και ο Jamie Hawkesworth που αναδιαμορφώνουν το μέλλον της δημιουργικής βιομηχανίας.

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο για αγορά από το site του brand προς 110 $.

EN0050 000 C EN0050 000 D EN0050 000 E

Source | Hypebeast

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR