Quantcast
COYA mykonos didee.gr7

COYA Mykonos: Η κυκλαδίτικη εξωστρέφεια συναντά την κουλτούρα των Ίνκας μέσα από μία πολυδιάστατη εμπειρία

Μπορεί να υπήρξε η πιο δυναμική άφιξη του 2020 στο νησί των ανέμων, όμως το COYA Mykonos μοιάζει σα να βρίσκονταν από πάντα στα Ματογιάννια. Απόλυτα εναρμονισμένο με το κυκλαδίτικο τοπίο, κι ας αντλεί τις επιρροές του από τη λατινική αμερική και τον πολιτισμό των Ίνκας, το COYA Mykonos, με το υπαίθριο εστιατόριο και τα δύο Pisco Bar & Lounges έγινε μέσα σε λίγους μήνες το “the place to be” για όσους αναζητούν μια exclusive εμπειρία στο νησί.

COYA mykonos didee.gr3

Το COYA Μykonos είναι μέλος του Ομίλου COYA, ενός πολύ-βραβευμένου Luxury & Lifestyle Ομίλου Εστιατορίων που εμπνέεται από τη γαστρονομική και πολιτιστική κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής. Έχοντας αιχμαλωτίσει την ουσία του πολιτισμικού πλούτου της περιοχής, μεταφέρει τα αρώματα και τις γεύσεις του σε όλο τον κόσμο. 

Με επίκεντρο το Περού, οι επισκέπτες του COYA έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μέσα από μία πολυδιάστατη αισθητηριακή εμπειρία που συνδυάζει μοντέρνα και δημιουργικά πιάτα περουβιανής κουζίνας, τέχνη, αλλά και μουσική.

Ξεκινόντας το 2012 από το Mayfair του Λονδίνου, το COYA επεκτάθηκε σε Dubai, Abu Dhabi, το Angel Court του Λονδίνου, το Μόντε Κάρλο και το Παρίσι, με τη Μύκονο να γίνεται η πιο πρόσφατη προσθήκη στο portfolio του. Πρόσφατα το COYA Mayfair κατέκτησε μια σημαντική διάκριση, καθώς κέρδισε το βραβείο “Venue of the Year 2019” στα υψηλού κύρους βραβεία του Λονδίνου, London Lifestyle Awards. Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί απόδειξη της διεθνούς απήχησης του Ομίλου COYA, που αφοσιωμένα και αδιάλειπτα αφιερώνεται στο να προσφέρει υψηλού επιπέδου γαστρονομικές εμπειρίες στα εστιατόριά του, καθώς και την αίσθηση του αποκλειστικού και μοναδικού μέσα από τα μπαρ και το ιδιωτικό member’s club του με σκηνικό συγκλονιστικά διακοσμημένους χώρους. 

COYA mykonos didee.gr9

Το COYA Mykonos άνοιξε ξανά τις πόρτες του το φετινό καλοκαίρι στις 26 Μαΐου και από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του έγινε ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης για τους επισκέπτες της Μυκόνου, προσελκύοντας ένα εκλεπτυσμένο κοινό με υψηλές αισθητικές απαιτήσεις. 

Ο όμιλος COYA και το COYA Mykonos αντλούν το όνομά τους από τη βασίλισσα των Ίνκας, Coya Cusirimay, που έφερε κοντά την κοινότητά της, αντιμετωπίζοντάς τους όλους ισότιμα. Λέγεται μάλιστα πως δέχονταν τους καλεσμένους της με ζεστασιά και γενναιοδωρία, προσφέροντάς τους εξαιρετικό φαγητό και ποτό και την καλύτερη φιλοξενία. Πάνω σε αυτές τις αξίες είναι χτισμένη η φιλοσοφία του COYA και του COYA Mykonos. 

COYA mykonos didee.gr10

Το COYA Mykonos δεν είναι απλά μία επιλογή εξόδου, αλλά ένα σύνολο διαφορετικών εμπειριών οι οποίες, σε πλήρη αρμονία, ταξιδεύουν εκείνους που θα αφεθούν σε αυτές. Κάθε βραδιά στο COYA Mykonos είναι ξεχωριστή. Οι DJs αναλαμβάνουν και φέτος να ντύσουν με electronica με latin επιρροές, tech house, afro house και downtempo μελωδίες την ασύγκριτη κυκλαδίτικη νύχτα, με Dj sets στα οποία η μουσική λειτουργεί σαν ένα σταυροδρόμι πολιτισμών.

Στο μενού του COYA Mykonos συναντώνται η αυθεντική fusion κουζίνα του Περού με τα πιο ξεχωριστά στοιχεία της λατινοαμερικάνικης κουζίνας και τα χρώματα της Μεσογείου. 

Η βάση των πιάτων του COYA Mykonos είναι οι ανάλαφρες γεύσεις με σωστά δομημένες, αλλά απροσδόκητες εντάσεις και οι ποιοτικές πρώτες ύλες και τα φρέσκα υλικά σε συνεργασία με ντόπιους προμηθευτές, αναδεικνύοντας παράλληλα τον γαστρονομικό πλούτο του νησιού και στηρίζοντας την τοπική κοινότητα. Όλα μέσα από την αστείρευτη φαντασία και δημιουργικότητα των chef της κουζίνας. 

COYA mykonos didee.gr2

Οι έμπειροι bartenders του COYA Mykonos κατάφεραν την περασμένη σεζόν να ταυτίσουν το μπαρ του με το πλέον περιζήτητο signature cocktail “Pisco Sour”, που έγινε συνώνυμο της καλοκαιρινής νύχτας στο COYA Mykonos. Το δροσιστικό “Pisco Sour”, με τα ανατρεπτικά υλικά που το κοινό ανέδειξε σε σήμα κατατεθέν του COYA Mykonos, θα είναι και φέτος ο πρωταγωνιστής του καταλόγου, μαζί με μία πλειάδα απολαυστικών cocktails που συνδυάζουν έξυπνα την πολυπλοκότητα με την οικειότητα, δημιουργώντας γεύσεις που θα χαραχτούν στη μνήμη όσων τις δοκιμάσουν και θα τους φέρνουν πάντα στο νου τα χαρακτηριστικά κυκλαδίτικα χρώματα και αρώματα. 

COYA mykonos didee.gr1

Όλα αυτά στο ειδυλλιακό σκηνικό της αυλής του COYA Mykonos, στην καρδιά του νησιού όπου έχει συμβεί κάτι μαγικό. Τα έντονα, αρχέγονα στοιχεία της κουλτούρας των Ίνκας εναρμονίζονται πλήρως με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική σε ένα πάντρεμα που μπορεί να ακούγεται παράδοξο, όμως προσδίδει μία αμίμητη ατμόσφαιρα και ένα συγκλονιστικό αισθητικό αποτέλεσμα. Πινελιές της περουβιανής κουλτούρας, όπως εντυπωσιακά έπιπλα – αντίκες απευθείας από το Περού, απογειώνουν την εκπληκτική, μοναδική διακόσμηση της αυλής. 

COYA mykonos didee.gr8

Ο ιδιωτικός εξωτερικός χώρος του COYA Mykonos, με δική του πρόσβαση, προφυλαγμένος από τους υπόλοιπους χώρους, μοιράζεται την ίδια ιδιαίτερη αισθητική και μπορεί να γίνει το σκηνικό σημαντικών στιγμών και περιστάσεων, καθώς φτιάχτηκε για να φιλοξενεί prive δείπνα ή ξεχωριστές περιπτώσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν μοναδικές VIP υπηρεσίες, αλλά και επιλεγμένες ετικέτες ποτών και κρασιών.

COYA mykonos didee.gr4COYA mykonos didee.gr6

Στις 21 Ιουλίου, υπάρχει ένας ακόμη λόγος που το COYA Mykonos θα αποτελεί τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης για τους επισκέπτες του νησιού. Ο όμιλος COYA διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά στο COYA Mykonos το δημοφιλές θεματικό καλοκαιρινό  πάρτι, La Noche Blanca, με total white dress code. Live performances και ειδικά διαμορφωμένα για αυτή την τόσο ιδιαίτερη βραδιά DJ sets συνθέτουν το πιο glamorous, το πιο ιδιοσυγκρασιακό πάρτι που κάνεις δεν θα θέλει να χάσει.


@coyamykonos |  #COYAMykonos

COYA Mykonos: Oδός Μαλαματένιας, Ματογιάννια, 84600 Μύκονος
Κρατήσεις: reservations.mk@coyarestaurant.com

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR