Quantcast
Pure Gold Cream 3
Pure Gold Cream 3

Στη μαγική Χρυσή Ώρα των Ελβετικών Άλπεων με τη συλλογή Pure Gold της La Prairie

Συμβαίνει συχνά, ειδικότερα αν έχει να φύγει κανείς καιρό από το σκηνικό της καθημερινότητάς του. Σε ανυποψίαστο χρόνο, τοπία, χρώματα, το φως του ήλιου, ένα απροσδιόριστο άρωμα στην ατμόσφαιρα, είναι ικανά να σε μεταφέρουν σε μέρη που έχεις βρεθεί και έχουν σημαδέψει τη μνήμη σου. Μπορεί να συμβεί ακόμη και ένα απόγευμα κατά τη διάρκεια μιας μικρής απόδρασης σε έναν κοντινό παραθαλάσσιο προορισμό με τη συντροφιά καλών φίλων. Ο ήλιος γλιστράει όλο και πιο κοντά στον ορίζοντα στολίζοντας τη γαλήνια θάλασσα που απλώνεται μπροστά με μυριάδες χρυσές ανταύγειες. Το ζεστό φως του παιχνιδίζει πάνω σε κάτι σχεδόν γαλάζια βράχια, μετατρέποντάς τα σε τεράστια ιριδίζοντα πετράδια, που όμοιά τους δεν στόλισαν ποτέ κανένα κόσμημα. 

Καθώς το απαράμιλλο αυτό φως αγγίζει το δέρμα, περνάει από τους πόρους και αγγίζει την ψυχή, το μοναδικό άρωμα των Ελβετικών βουνών το σούρουπο αρχίζει να σε τυλίγει. Έχεις τώρα μεταφερθεί στα παρθένα ελβετικά τοπία, ακριβώς κάτω από την πυραμίδα του Matterhorn. Αναμνήσεις μιας πεζοπορίας στα σύνορα Ιταλίας – Ελβετίας, ακριβώς κάτω από τη σκιά των Monte Rosa παίζουν σαν εικόνες από slide μπροστά από τα κλειστά βλέφαρά σου. Συναρπαστικό, μαγευτικό, το αξιοθαύμαστο μεγαλείο των Ελβετικών Άλπεων. Η αρχαία ορυκτότητά τους, ο αιώνιος χιονισμένος μανδύας τους, οι υψηλές κορυφές τους συνωμοτούν για να κατακτήσουν τις καρδιές εκείνων που έχουν την τύχη να τις κοιτάξουν. Κι όμως αυτή η ομορφιά εξυψώνεται ακόμα περισσότερο όταν ο ήλιος αρχίζει να βυθίζεται χαμηλά στον ουρανό, όταν οι ακτίνες του απλώνονται και αγγίζουν όλη την όψη του βουνού. Είναι μια στιγμή που η ομορφιά επιβάλλεται – αναμφισβήτητη. Είναι μια στιγμή που εκπέμπει μια ιδιαίτερη λάμψη – μια λάμψη όπως καμία άλλη. Φευγαλέα, η ώρα που η ομορφιά ανυψώνεται σε χάρη – η χάρη της χρυσής ώρας στην καρδιά των Άλπεων.

Pure Gold Concentrate 2
PURE GOLD

Η αγάπη για τη Φύση, αλλά και η έντονη ζωή στην πόλη, εκθέτουν συχνά το δέρμα σε διαφορετικές περιβαλλοντικές συνθήκες. Σε συνδυασμό με τις φυσιολογικές βιολογικές αλλαγές, η φροντίδα του αποτελεί, όχι απλά προτεραιότητα, αλλά καθημερινή τελετουργία. Το δέρμα που είναι εύθραυστο, λεπτό, ξηρό, τραχύ και θαμπό, έχει έλλειψη θρεπτικών συστατικών και όταν αποδυναμώνεται, γίνεται λιγότερο δεκτικό σε αυτά, οδηγώντας σε επιβράδυνση των διαδικασιών ανανέωσης.

Η Συλλογή Pure Gold της La Prairie με το νέο και αποκλειστικό Pure Gold Diffusion System, εμπνευσμένη από τη φευγαλέα στιγμή της χρυσής ώρας στις ελβετικές Άλπεις, αναδημιουργεί τη μοναδική αυτή λάμψη και τη μεταδίδει στο δέρμα μας. 

PURE GOLD RADIANCE FAMILY 1

Ο Οίκος φιλοδοξεί να εμποτίσει το δέρμα με λάμψη, σα να ακτινοβολεί από μέσα και μονάχα ένα πολύτιμο, σπάνιο συστατικό μπορεί να μεταδώσει αυτήν την αδιαμφισβήτητη ομορφιά: ο χρυσός. Ένα ευγενές μέταλλο που, η ζεστή, κολακευτική του λάμψη αντέχει στο πέρασμα του χρόνου, σταθερά, με επιμονή. Ο χρυσός διαθέτει μοναδικές ιδιότητες που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο ορυκτό. Η ασύγκριτης ομορφιάς απόχρωσή του οφείλεται στα ηλεκτρόνια που απορροφούν το μπλε φως και αντανακλούν το συμπληρωματικό κίτρινο φως ως ζεστό τόνο, παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται στο λαμπερό δέρμα. Ωστόσο, η λάμψη του χρυσού δεν είναι μόνο ανακλαστική. Η ιδιαιτερότητα της επιφανειακής δομής του, καθιστά δυνατή την προσθήκη ενεργών συστατικών σε μικροσκοπικά στρογγυλά σωματίδια χρυσού. Αυτά τα δραστικά συστατικά στη συνέχεια, όταν αλληλεπιδρούν με το δέρμα, απελευθερώνονται από τα σωματίδια χρυσού με χρονικά ελεγχόμενο τρόπο, παρέχοντας μια σταθερή διάχυση, ιδιαίτερα κατάλληλη για αποδυναμωμένο δέρμα.

Για να αντιμετωπίσει αυτήν την ιδιαιτερότητα του αποδυναμωμένου δέρματος, η La Prairie ανέπτυξε το Pure Gold Diffusion System, σχεδιασμένο να παρέχει άμεση λάμψη και συνεχή τροφοδότηση δύο βασικών συστατικών αναπλήρωσης για να αντισταθμίσει την απώλεια δεκτικότητας του δέρματος. Το σύστημα Pure Gold Diffusion λειτουργεί σε μια σειρά ενεργειών τριών φάσεων. Πρώτα έρχεται η άμεση εναπόθεση σωματιδίων χρυσού στην επιφάνεια του δέρματος για να προσφέρει την εμφάνιση της στιγμιαίας λάμψης. Ακολουθεί μια έντονη έγχυση ενεργών συστατικών αναπλήρωσης σε ελεύθερη μορφή. Μετά την εφαρμογή, τα ενεργά συστατικά διεισδύουν αμέσως στο δέρμα και ξεκινούν τη θρέψη και την αναζωογόνηση του δέρματος. Τέλος, μια σταδιακή απελευθέρωση των ενεργών συστατικών αναπλήρωσης που συνδέονται με νανοσωματίδια χρυσού ολοκληρώνει την ακολουθία. Μόλις απελευθερωθούν, διεισδύουν στο δέρμα με ελεγχόμενη έγχυση για να διασφαλιστεί η συνεχής παροχή δραστικών συστατικών στο δέρμα υποστηρίζοντας περαιτέρω τη μακροπρόθεσμη ενδυνάμωση του δέρματος.

Το δέρμα αναζωογονείται, ανανεώνεται, εμπλουτίζεται, λάμπει σαν την ψηλότερη κορυφή κατά την τη διάρκεια της χρυσής ώρας, που μπορεί στη Φύση να διαρκεί για λίγα μόνο δευτερόλεπτα, όμως πάνω στο δέρμα διαρκεί για πάντα. 

Έπειτα από μια ακόμη απαιτητική μέρα, είτε αυτή είναι δοκιμάζοντας τα όρια του εαυτού σου στη Φύση, σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον γύρω σου, αλλά εκτεθειμένη σε απρόβλεπτες συνθήκες, είτε τρέχοντας να εκπληρώσεις διάφορες υποχρεώσεις μέσα στην πολύβουη πόλη, αφιερώνεις επιτέλους χρόνο στη φροντίδα του εαυτού σου. Το να αντικρίζεις την επιδερμίδα σου στον καθρέφτη λαμπερή και όχι θαμπή και κουρασμένη είναι μια στιγμή ενδυνάμωσης. Η επιβράβευση ότι έχεις δώσει στον εαυτό σου το χρόνο και τη φροντίδα που του αξίζει, τυλιγμένη για κάποια λεπτά της ώρας μέσα στην πολυδιάστατη αισθητηριακή εμπειρία της Συλλογής Pure Gold, με το διακριτικό άρωμα που έχει σχεδιαστεί για να αποτυπώσει το μοναδικό άρωμα των Ελβετικών βουνών το σούρουπο.

Η τελετουργία ξεκινά με τη λαμπερή φόρμουλα του ιδιαίτερα πλούσιου ορού Pure Gold Radiance Concentrate που ακτινοβολεί με την υπόσχεση της πολυτελούς αίσθησης που θα ακολουθήσει αμέσως μετά την εφαρμογή. Σταγόνα σταγόνα, αγκαλιάζει το δέρμα, αφήνοντας μια διακριτική αίσθηση καθαρότητας του χρυσού. Η σύνθεση, εμπλουτισμένη με το Pure Gold Diffusion System, έχει σχεδιαστεί για να εξομαλύνει το δέρμα και να τελειοποιήσει την υφή του, να αναζωογονήσει την εμφάνισή του και να βοηθήσει στην ομοιόμορφη απόχρωση του δέρματος για μια άνευ προηγουμένου λάμψη και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

PURE GOLD RADIANCE CONCENTRATE 3
PURE GOLD RADIANCE CONCENTRATE

Η πλούσια πολυτελής ενυδατική κρέμα Pure Gold Radiance αναγεννά την επιδερμίδα με τη λάμψη καθαρού χρυσού, επιστρέφοντας μια λάμψη στο δέρμα που έχει χαθεί με την πάροδο του χρόνου. Αυτή η κρέμα, εμπλουτισμένη με το Pure Gold Diffusion System, παρέχει θρεπτικά συστατικά, λειαίνει το δέρμα, αναδεικνύει την υφή του, ανακουφίζει και ενυδατώνει βαθιά.

PURE GOLD RADIANCE CREAM 1
PURE GOLD RADIANCE CREAM

Στην επιδερμίδα γύρω από τα  μάτια, εκεί που αποτυπώνεται η λάμψη της νεότητας, η Pure Gold Radiance Eye Cream, εμπλουτισμένη με το Pure Gold Diffusion System κάνει την περιοχή των ματιών αμέσως πιο φωτεινή, βαθιά ενυδατωμένη και φαίνεται να επαναπροσδιορίζεται με την πάροδο του χρόνου. 

PURE GOLD EYE CREAM
PURE GOLD EYE CREAM

Η πλούσια υφή της κρέμας Pure Gold Radiance και της κρέμας ματιών Pure Gold Radiance Eye Cream θυμίζει χιονισμένη κορυφή στην καρδιά των Άλπεων, υπονοώντας τον πλούτο που περιέχεται στο εσωτερικό της κάθε κρέμας. Το δέρμα εμπλουτίζεται άμεσα με την εμφάνιση μιας υγιούς νεανικής λάμψης, σα να ακτινοβολεί εκ των έσω. Με την πάροδο του χρόνου, η συνολική δομή του βελτιώνεται. Η λάμψη αποκαθίσταται και ο αντίκτυπος των περιβαλλοντικών και φυσιολογικών αλλαγών μετριάζεται. 

Με τη Συλλογή Pure Gold, το δέρμα φαίνεται αναζωογονημένο, ανανεωμένο και εμπλουτισμένο διαχέοντας τη χάρη της χρυσής ώρας όχι μόνο σε αυτό, αλλά και στην ψυχή. Σαν να είσαι και πάλι εκεί, εκστατική, να κοιτάζεις το όρος Matterhorn, που για μια μονάχα στιγμή μετατρέπεται σε ατόφιο χρυσό από το φως του ήλιου που ετοιμάζεται να χαθεί στον αλπικό ορίζοντα.

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR