Quantcast
1621940807972099 gucci 1

Ο Jared Leto πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του αρώματος Gucci Guilty

Ο ηθοποιός και μουσικός Jared Leto με αφορμή τη συμμετοχή του, για μια ακόμη φορά, σε διαφημιστική καμπάνια του οίκου GUCCI, μίλησε στο L’OFFICIEL Singapore για τη συλλογή αρωμάτων, τη δημιουργική σχέση του με τον δημιουργικό σκηνοθέτη Alessandro Michele και τα επερχόμενα σχέδιά του.

Ο βραβευμένος ηθοποιός και μουσικός έχει παγιώσει τη θέση του ως μακρόχρονο μέλος της οικογένειας Gucci καθώς συνεχίζει να είναι το κεντρικό πρόσωπο σε πολλές από τις καμπάνιες των αρωμάτων του, με την πιο πρόσφατη να συνδυάζει και την παρουσίαση ενός ανανεωμένου μπουκαλιού για το Gucci Guilty Eau de Toilette Pour Femme, ένα υψηλής αισθητικής μεταλλικό χρυσό μπουκάλι.

1621940808241059 Guilty EDT femme 90ml 02

Ποιο είναι το στοιχείο του οίκου Gucci με το οποίο ταυτίζεσαι;

Ταυτίζομαι με τις ιδέες που αντιπροσωπεύει: Εορτασμός του πάθους, της περιπέτειας, της τέχνης και του αυθορμητισμού.

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την πρώτη σου καμπάνια Gucci Guilty. Ποια η σχέση εργασίας σου με τον Alessandro Michele;

Είμαστε και οι δύο πολύ δημιουργικοί άνθρωποι και αισθανθήκαμε άνετα μεταξύ μας πολύ γρήγορα. Το βασικό με τον Alessandro είναι ότι δεν έχει καμία προσποίηση – είναι ταπεινός, ευγνώμων και ευγενικός – καθώς και με αυτοπεποίθηση και τόλμη. Είναι εύκολο να σε γοητεύσει. Διασκεδάζουμε πολύ όταν είμαστε μαζί.

Υπάρχει μια μυρωδιά που σου αρέσει ιδιαίτερα;

Το άρωμα της φωτιάς (campfire) είναι η αγαπημένη μου μυρωδιά- μια μυρωδιά με νότες νοσταλγίας και συγκίνησης, τείνει να ταυτίζεται με το πώς νιώθω.

Ποια είναι η περσόνα που φορά άρωμα Gucci Guilty;

Αυτός που επιτρέπει στον εαυτό του να απολαύσει χωρίς ενοχές, αυτός που υιοθετεί μια στάση ενάντια στα καθιερωμένα καθώς και εκείνος που παίρνει ρίσκα.

Πώς μετέφρασες το τολμηρό πρόσωπο του αρώματος στον χαρακτήρα που ενσαρκώνεις για το Gucci Guilty;

Μου αρέσει να ρισκάρω, θέλω να παραβιάζω κανόνες. αυτό είναι ενδιαφέρον και συναρπαστικό για εμένα.  Νομίζω ότι όλοι πρέπει να κάνουμε τα πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε καλά. Έχουμε περιορισμένο χρόνο και δεν πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο.

Είσαι ηθοποιός και ο κύριος τραγουδιστής της μπάντας Thirty Seconds To The Mars. Σε ποιο από τα δυο βλέπεις τον εαυτό σου και γιατί;

Είμαι σε θέση να είμαι δημιουργικός με διαφορετικούς τρόπους και στα δύο,  για τα οποία είμαι ευγνώμων. Νομίζω ότι η μουσική είναι πολύ προσωπική και δίνει μια τόσο διαφορετική εμπειρία ειδικά όταν είσαι σε περιοδεία.

Τα σχέδια που μπορούν να αναμένουν οι θαυμαστές σου για φέτος;

Η ταινία με τίτλο “The Little Things” κυκλοφόρησε μόλις στο HBO Max. Επί του παρόντος είμαι στα γυρίσματα για δύο κινηματογραφικές ταινίες- Gucci και Tron 3.

1621940807609037 gucci cover

Source | L’ OFFICIEL SINGAPORE

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR