Quantcast
LIL NAS X FLUFF YOU CALI COLLAGE 1

Η UGG γιορτάζει το φετινό Pride με μια νέα πολύχρωμη συλλογή

To διεθνές brand με έδρα τη Νότια Καλιφόρνια, UGG®, παρουσίασε μια νέα συλλογή προϊόντων Pride Capsule έχοντας σαν επιθυμία να εκφράσει την αφοσίωση στην κοινότητα.

Η γιορτή του self-identity και της αγάπης παίρνει ζωή στη φετινή καμπάνια της UGG στην οποία συμμετέχουν φίλοι του brand, όπως o δύο φορές βραβευμένος με Grammy μουσικό Lil Nas X , η υποψήφια – για βραβείο SAG- ηθοποιός και συγγραφέας Hari Nef , ο ηθοποιός -αστέρι του βρετανικού τηλεοπτικού δράματος It’s a Sin, Omari Douglas, το μοντέλο, ποιητής και ακτιβιστής Kai-Isiah Jamal καθώς και οι πρεσβευτές της UGG® FEEL YOU Maya Samaha  και Jordun Love.
Για να υποστηρίξει περαιτέρω την κοινότητα LGBTQIA +, από τις 20 Μαΐου, για κάθε ζεύγος Disco Stripe slides που πωλούνται στο UGG.com, η UGG® θα δωρίσει 25 $ στην GLAAD – έναν κορυφαίο οργανισμό που δραστηριοποιείται στα media με στόχο την υπεράσπιση και επιτάχυνση της αποδοχής και της ισότητας των LGBTQ .

Πρόσθετες δωρεές θα γίνουν επίσης στην Terrence Higgins Trust, την κορυφαία φιλανθρωπική οργάνωση για τον HIV και τη σεξουαλική υγεία του Ηνωμένου Βασιλείου, υποστηρίζοντας και ενισχύοντας  έτσι τις φωνές των ανθρώπων που ζουν με τον ιό HIV καθώς και στον Οργανισμό για την Ανθρώπινη Υγεία και Ευτυχία (Ίδρυμα Ohhh!) με έδρα τη Γερμανία, ένα ίδρυμα που στοχεύει στην ενδυνάμωση των νέων ατόμων να εξερευνήσουν, να αγκαλιάσουν και να βιώσουν την σεξουαλική τους ταυτότητα με ασφάλεια και σεβασμό σε μια εποχή που αλλάζει συνεχώς.
“Επιλέξαμε να παρουσιάσουμε αληθινά, τολμηρά και υπέροχα άτομα που γιορτάζουν σε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον που συνάμα αποτελούν συμμάχους και φίλους του brand όπως ο Lil Nas X και η Hari Nef.” , δήλωσε η Andrea O’Donnell, Πρόεδρος, UGG® & Koolaburra από UGG® στο Deckers Brands. “Θέλαμε να εκφράσουμε ότι υπάρχει ομορφιά σε αυτό που σε κάνει διαφορετικό και ότι δεν πρέπει ποτέ να νιώθεις την ανάγκη να ζητήσεις συγγνώμη για το ποιος είσαι ή ποιον αγαπάς”.

Η καμπάνια περιλαμβάνει μια συλλογή limited edition από υποδήματα και ενδύματα σε χρώματα εμπνευσμένα από το Pride, όπως: οι Disco Stripes Slides-το ολοκαίνουργιο Fluff Yeah και το Fluff Yeah Cali Collage διαθέτουν εξαιρετικά μαλακό δέρμα προβάτου UGG®, πλατφόρμα, ελαστικό λουράκι για ασφαλή εφαρμογή και εξωτερική σόλα από καουτσούκ για απόλυτη πρόσφυση- μια παντόφλα ιδανική και για έξω που προσφέρει αβίαστο στυλ.

Επειδή ο εορτασμός του Pride δεν είναι μόνο για ενήλικες, το Fluff Yeah slide της μάρκας UGG® προσφέρεται σε μεγέθη παιδιών και βρεφών σε διασκεδαστικά χρώματα του ουράνιου τόξου.

Η συλλογή #UGGPRIDE είναι διαθέσιμη τώρα και θα προσφέρεται όλο το χρόνο, ενώ υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα. Το Disco Stripe Slide πωλείται αποκλειστικά σε καταστήματα UGG® και στο ugg.com/pride, ενώ η υπόλοιπη συλλογή μπορεί να αγοραστεί και σε καταστήματα συνεργατών.

HARI NEF FLUFF YOU CALI COLLAGE 1

JORDUN LOVE FLUFF YOU CALI COLLAGE 1 LARGE SS21 DISCO STRIPED SLIDE 1120875 PSCMB PCRM PS H 1 LARGE SS21 FLUFF YEAH SLIDE 1097169 PRYW PRPR PS H 2 1 CHRISTIN ASHLIE QUEST BROWN FLUFF YEAH SLIDES 1 LARGE SS21 FLUFF YOU SLIDE CALI COLLAGE 1121616 PDRN PS H 1 LARGE SS21 FLUFF YEAH SLIDE CALI COLLAGE 1120070 PSTR FLUFF YOU CALI COLLAGE 1121616 PSTR PS H 1 MADS HAMILTON DISCO STRIPE 1 SKY LIMON FLUFF YEAH 1 ROZ BORAH FLUFF YEAH CALI COLLAGE 1 MAYA SAMAHA DISCO STRIPE 1

ugg pride kiera hoodie 1 ugg pride sherpa jacket 1

Source | L’OFFICIEL

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR