Quantcast
unnamed

COYA Mykonos: Το Περού συναντά τη Μύκονο σε ένα συναρπαστικό ταξίδι αισθήσεων

Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία και αναγνώρισή του περσινού καλοκαιριού, το COYA Mykonos ανοίγει επίσημα ξανά τις πόρτες του την Τέταρτη 26 Μαΐου στα Ματογιάννια, προσκαλώντας τους επισκέπτες σε μια συναρπαστική γαστρονομική εξερεύνηση στη περουβιανή και λατινοαμερικάνικη κουζίνα και κουλτούρα. Με καλοκαιρινή και ανανεωμένη διάθεση, το COYA Mykonos θα υποδεχτεί τους επισκέπτες στο υπαίθριο εστιατόριο και τα δύο Pisco Bar & Lounges για να τους προσφέρει αξέχαστες γευστικές εμπειρίες και αυθεντικές στιγμές διασκέδασης, που αντανακλούν τις λαμπερές βραδιές της Μυκόνου. Σε μια μαγευτική αυλή στη καρδιά της Μυκόνου, η διακόσμηση του COYA Mykonos έχει έντονα στοιχεία από την αυτοκρατορία των Ίνκας, συνδυάζοντας επιρροές από την περουβιανή κουλτούρα και την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Εντυπωσιακά έπιπλα- αντίκες απευθείας από το Περού ολοκληρώνουν ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

photo15

Το COYA Mykonos συστήθηκε για πρώτη φορά στο νησί των Ανέμων το καλοκαίρι του 2020 και από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας του έγινε μια από τις πιο πολύ-συζητημένες αφίξεις της χρονιάς, φέρνοντας νέα χρώματα, γεύσεις και αρώματα στο κυκλαδίτικο νησί που προσέλκυσαν κόσμο από όλη την υφήλιο.

Φέτος το καλοκαίρι, η Μύκονος ντύνεται στα λευκά και υποδέχεται για πρώτη φορά το δημοφιλές La Noche Blanca, το θεματικό καλοκαιρινό ετήσιο party που διοργανώνει παγκοσμίως ο Όμιλος COYA σε όλα τα εστιατόρια του Ομίλου. Ο χώρος μεταμορφώνεται και γίνεται ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός της Μυκόνου, όπου αποκλειστικά για εκείνη τη βραδιά οι επισκέπτες του COYA Mykonos επιλέγουν για την εμφάνισή τους total white καλοκαιρινά looks, βάσει και της θεματικής του party. Live performances και DJ sets συνθέτουν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην πιο glamorous εκδοχή του COYA Mykonos, που δεν θα θέλει να χάσει κανείς.

Όλες οι μυκονιάτικες βραδιές στο COYA Mykonos προμηνύεται να είναι ξεχωριστές με τη μουσική να δίνει τον παλμό σε κάθε τοποθεσία ανά την υφήλιο. Με τη δημιουργία του COYA Music label, ένα μουσικό project που έχουν αναλάβει οι παγκόσμιας εμβέλειας resident DJs του COYA, μπορεί κανείς να βιώνει την μουσική εμπειρία COYA, απολαμβάνοντας την αγαπημένη του playlist όπου και αν βρίσκεται. Φέτος το καλοκαίρι, οι DJs του COYA αναλαμβάνουν τα decks του COYA Mykonos, για απογειώσουν το κοινό μέσα από συνδυασμούς ήχων όπως electronica με latin επιρροές, tech house, afro house και downtempo, ενώνοντας διαφορετικές μουσικές κουλτούρες σε μοναδικά DJ sets.

photo14

Για όσους αναζητούν φέτος το καλοκαίρι ένα γαστρονομικό ταξίδι που θα τους καθηλώσει, το μενού του COYA Mykonos ανταποκρίνεται στις υψηλού επιπέδου προσδοκίες τους. Συνδυάζοντας την αυθεντική fusion κουζίνα του Περού με στοιχεία της λατινοαμερικάνικης κουζίνας, το μενού περιλαμβάνει ελαφριές γεύσεις με ωραίες εντάσεις, και υγιεινά πιάτα, φτιαγμένα από ποιοτικές πρώτες ύλες και φρέσκα υλικά από ντόπιους προμηθευτές. Ο κατάλογος διαθέτει επιπλέον αρκετές επιλογές από εποχιακά πολύχρωμα πιάτα που εντάσσουν με τον πιο ευφάνταστο τρόπο στοιχεία της Μεσογείου στις λατινοαμερικάνικες σπεσιαλιτέ.

photo5photo6

Το περιζήτητο και signature cocktail του COYA, Pisco Sour, ξεχώρισε πέρσι στη λίστα των καλοκαιρινών cocktail κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού, ως η ιδανική δροσιστική πρόταση που συνόδευσε την κάθε στιγμή τους. Έτσι και φέτος, θα πρωταγωνιστήσει στο κατάλογο μαζί με ένα εύρος επιλογών από απολαυστικά cocktails που θα ετοιμάσουν οι έμπειροι bartenders του COYA Mykonos, εμπνεόμενοι από τα αρώματα και τα χρώματα των Κυκλάδων.

photo4

Από χαλαρά γεύματα με παρέα, μέχρι απολαυστικά signature cocktails και θεματικά parties σε έντονους ρυθμούς, το COYA Mykonos γίνεται και φέτος ο πιο πολύ-αναμενόμενος προορισμός του καλοκαιριού!

Ώρες Λειτουργίας του Εστιατορίου και του Pisco Bar & Lounge

Δευτέρα – Κυριακή: 7:00μμ – 10:45μμ

(Ακολουθώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης σχετικά με τα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19, οι ώρες λειτουργίας ενδέχεται να τροποποιηθούν)

Επικοινωνία

Διεύθυνση: οδός Μαλαματένιας, Ματογιάννια, 84600 Μύκονος

Κρατήσεις: reservations.mk@coyarestaurant.com

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR