Quantcast
Hamptons spread 2 2048x

Hamptons Private: Το νέο βιβλίο του οίκου Assouline που αφιερώνεται στα Hamptons

Τα Hamptons, ο πάντα διαχρονικός και κομψός παραθαλάσσιος προορισμός είναι το αντικείμενο του νέου εμπνευσμένου βιβλίου του εκδοτικού οίκου Assouline.

Ακόμα και αν κάποιος δεν έχει επισκεφτεί τις Ηνωμένες Πολιτείες, εφόσον πρόκειται για λάτρη της ποπ κουλτούρας, η εξοικείωση με τα τοπία των Hamptons (που βρισκονται στο ανατολικό άκρο του Long Island) είναι δεδομένη. Οι άγριες παραλίες που χρόνια λειτουργούν ως η βαλβίδα αποσυμφόρησης της Νέας Υόρκης, μαγεύουν τους θεατές σε όλο τον κόσμο. Τα Χάμπτονς και η κοινωνία τους αποτελούν συχνά σημείο αναφοράς στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση ως δημοφιλής παραθεριστικός προορισμός της υψηλής κοινωνίας και όχι μόνο.

Φημισμένο για τα γραφικά χωριά και τα παραθαλάσσια σπίτια σε αστρονομικές τιμές, το αγαπημένο σημείο διακοπών της ελίτ της Νέας Υόρκης αποτυπώνεται σε ένα υπέροχο βιβλίο 312 σελίδων, το Hamptons Private, που εκδόθηκε πρόσφατα από την Assouline, με κείμενα του Dan Rattiner.

Μια νοσταλγική ωδή στις παραλίες του East Hampton και του Sagaponack, από το λιμάνι Sag στους δρόμους του Montauk. Εστιάζοντας στον κομψό τρόπο ζωής, αφηγείται την ιστορία των Hamptons μέσω τόσο διάσημων όσο και μη διάσημων προσώπων.

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο εδώ

w2000 q80 Hamptons spread 1 af34ae5e faac 4177 903f ed2452865537 2048x Hamptons spread 3 2048x

Source | L’OFFICIEL

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR